Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok. Ti elvárjátok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Ti elvárjátok hogy mindig a pasi hívjon titeket?

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 19:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Legelsőre a pasi hívjon,aztán már felváltva.A pasiknak is kell,hogy érezzék törődnek velük,hiányoznak.
2013. júl. 11. 19:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Ő is mindig mondja hogy: "Mindig én kereslek"

Őszinte leszek igen kiakadnék ha ő nem hívna fel...

Azért sem szoktam hívni mert nem egyszer hívtam és lerázott hogy most ez kell csinálnia...

Zavarok...

2013. júl. 11. 19:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Én nem hívnék fel senkit amiatt, hogy "Mi újság?", mert utálok telefonon keresztül cseverészni, amiatt viszont felhívnám ha hiányozna, hogy találkozzunk valamikor, mert hiányzik. Cserébe nem zavarna, ha ő sem keresne telefonon soha csak azért, mert "hiányzott a hangom". Ha valakivel járnék, azzal élőben tartanám a kapcsolatot, a telefont én csak arra használom, ha valami fontos közlendőm vagy kérdésem ami nem várhat akkor azonnal elérjem a másikat, nem arra, hogy azon keresztül társalogjak bárkivel is.
2013. júl. 11. 19:33
 14/18 A kérdező kommentje:

ma 19:28

Na ugye megmondtam neked...persze lerázott mert gondolom már el sem hiszi hogy őszintén lrdeklődsz feléje és gondolom olyan mintha muszájból hívnád.Gondolom így jön le neki,miután már mondta ezt neked.

Nekem igen is jól esik ha a nő is felhív párszor,engem az sem zavar hogy csak néha hív engem és én hívom többször,de azért párszor megcsőrget nekem már az is jóltudna esni.Mindegy már hozzászoktam..ez van.De ti hisztiznétek egyből.

2013. júl. 11. 19:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Én jobb szeretem,ha a pasi hív,de nem szeretek telefonálni,úgyh nem lesz magas a számlája.:) Én max néha hívom. De ha már járunk egy ideje,akkor 50-50% -ban hivogatjuk egymást.
2013. júl. 11. 19:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek telefonálgatni és szinte mindig a pasim hív, ebből miért csinálsz nagy ügyet? Lehet, hogy nem ér rá.
2013. júl. 11. 20:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nagyon kevés emberrel szeretek, tudok jól telefonálni, de tudom azt is magamról, hogyha szerelmes vagyok és van párom, akkor vele a semmiről is szivesen cseverészek, akár telefonon is. Innentől kezdve nyilván én is keresném néha. Nem azt mondom, hogy naponta 5x hívnám, de azért időnként felhívnám, főleg, ha aznap nem is találkozunk.
2013. júl. 11. 22:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem. Ha túl vagyunk a randizgatós időszakon, utána már az a véleményem, hogy mivel PÁRkapcsolatról van szó, így nem csak a férfi tisztje keresni a másik társaságát. Persze maradjon férfi, engedjen előre az ajtónál, jól esik az is ha bókol, ha megdicsér, de hogy csak ő keressen engem...azt értelmetlennek tartom.

Sőt, mi ritkán beszélgetünk telefonon, csak akkor, ha sulival, munkával, vagy családdal kapcsolatban van valami fontos, amit tényleg érdemben meg kell beszélni vagy csak megosztjuk a másikkal. Spórolunk mindketten. Skype-on viszont minden este beszélünk.

21/l

2013. júl. 11. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!