Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Ti elvárjátok hogy mindig a pasi hívjon titeket?
Ő is mindig mondja hogy: "Mindig én kereslek"
Őszinte leszek igen kiakadnék ha ő nem hívna fel...
Azért sem szoktam hívni mert nem egyszer hívtam és lerázott hogy most ez kell csinálnia...
Zavarok...
ma 19:28
Na ugye megmondtam neked...persze lerázott mert gondolom már el sem hiszi hogy őszintén lrdeklődsz feléje és gondolom olyan mintha muszájból hívnád.Gondolom így jön le neki,miután már mondta ezt neked.
Nekem igen is jól esik ha a nő is felhív párszor,engem az sem zavar hogy csak néha hív engem és én hívom többször,de azért párszor megcsőrget nekem már az is jóltudna esni.Mindegy már hozzászoktam..ez van.De ti hisztiznétek egyből.
Nem. Ha túl vagyunk a randizgatós időszakon, utána már az a véleményem, hogy mivel PÁRkapcsolatról van szó, így nem csak a férfi tisztje keresni a másik társaságát. Persze maradjon férfi, engedjen előre az ajtónál, jól esik az is ha bókol, ha megdicsér, de hogy csak ő keressen engem...azt értelmetlennek tartom.
Sőt, mi ritkán beszélgetünk telefonon, csak akkor, ha sulival, munkával, vagy családdal kapcsolatban van valami fontos, amit tényleg érdemben meg kell beszélni vagy csak megosztjuk a másikkal. Spórolunk mindketten. Skype-on viszont minden este beszélünk.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!