Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak lányok! Nagyon fontos!?
Figyelt kérdés
Lányok, mit szerettek egy fiúban, milyen legyen vicce, vagy komoly? Sportos vagy divatos? Nagyon fontos lenne... :)2013. júl. 11. 16:17
3/18 anonim válasza:
vicces,de ha kell komoly
divatos ink.
4/18 anonim válasza:
Fiu vagyok, de egyből rá kellett kattintanom. Egyet biztosan mindhatok:
Legyen homoros, de ne erőltesse, mert az nagyon gyorsan unalmas lesz. Ezt minden nő szereti. A többit majd a lányok, szerintem ízlés kérdése.
5/18 anonim válasza:
Divatos, de ne páwa :3 sportos, de nem egy kigyúrt állat :) és bunkó se legyen ennyi....
6/18 anonim válasza:
divatos! lehet páwa is én bírom őket:D
néha vicces néha komoly!:)
de ha focizik az is nyerő!:D
7/18 anonim válasza:
Mindenképpen vicces, ha nem tud megnevettetni akkor már ott halott az egész ügy... :D És a divatosságban nekem annyi hogy azért az öltözködésre is legyen igényes, nem kell mindig márkás ruhákba járkálni de nézzen ki jól. :)
8/18 anonim válasza:
Legyen beszédes és vicces, érdeklődjön a lány iránt, ne legyen bunkó! Legyen divatos is :) sportosnak nem muszály elég ha egy picit ;)
9/18 anonim válasza:
Vicces, intelligens, nem kell, hogy divatos legyen, de ne szakadt ruhákban járjon, az alkata nem igazán számít, legyen legalább egy kicsit művelt, és látszódjon rajta, hogy odavan értem
10/18 A kérdező kommentje:
Pl. ha ott a sport melyik a jobb a BMX vagy a foci?
2013. júl. 11. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!