Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen pasikkal jönnétek inkább össze?
öltözködése: ne legyen b@z*s..:D
belülről pedig: értsen meg, legyen vicces de ha kell komoly, intelligens, stb..:)
Hát elég relatív,h melyik lánynak milyen fiú jön be, szóval ahány lány annyi vélemény. Nekem fontos,h ne legyen kigyúrt izmos állat, azt nem szeretem. Öltözködjön jól,de ne rózsa-, és neonszínű cuccokban mert attól hányok... :D
Belülről meg fontos,h legyen vicces, és megértő és ami a leges legfontosabb,h MEGBÍZHATÓ legyen.
Ööltözködés: Ne legyen nagyon páwafiú se,meg régimódi sem.Próbálja követni a divatot persze,de ne essen túlzásba. Legyen higénikus,adjon magára. Például számomra undorító,ha egy fiú nem használ dezodort,és full izzadság szaga van.Fürödjön naponta.(De ezek ALAP dolgok)Parfüm sem hátrány..:)
Belső: Adja saját magát,szeressen,és éreztesse is,hogy fontos vagyok neki(Ezt nem úgy értem,hogy árasszon el ajándékokkal,hanem belsőleg) mondja,hogy szeret,mutassa ki. Ha vele vagyok mindig legyek boldog,érezzem biztonságban magam mellette,ha valami gondom van próbáljon meg segíteni,megbeszélni. Ne legyenek titkaink egymás előtt.És a haverjai előtt se bánjon úgy velem mint egy kutyával. Ne nézzen meg mellettem egy másik csajt..Nem azt mondom,hogy rá se pillantson,csak amikor ott vagyok én is,meg fogom a kezét..na akkor azért ne..
Remélem segítettem valamit..:) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!