Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha létezne ilyen megvárnátok?
Figyelt kérdés
Ha 27 éves korotokban jönne el a nagy Ő aki pont olyan amilyennek elképzeltétek kívül- belül de csak akkor lehetne a tiétek ha előtte nem szexeltetek senkivel. Kivárnátok? Vagy kivártátok volna ? Mielőtt még elkezdtétek volna szexuális életeteket?#szűz-örökszerelem
2013. júl. 11. 10:19
11/16 A kérdező kommentje:
Most tényleg nem tudok mesében gomndolkozni. A csajt pedig ti alakíthatjátok ki belsőjét és a külsejét de csak egyszer
2013. júl. 11. 10:26
12/16 anonim válasza:
Kivárnám hát!
De ha nem tudom előre akkor hogyan is várjak rá? :)
Innentől a kérdésed nagyon teoretikussá válik.
13/16 anonim válasza:
Ha nem vonatkoztatok el a valóságtól akkor nem várnám meg mert mi lenne ha vártam volna addig és aztán meg nem is olyan a szex mert nem illünk össze vele? Ha viszont varázslat működik akkor miért ne várná meg az ember? Ha ő a nagy Ő és olyan tündérszerű akkor minden addigi várakozást kárpótol és sok izgalmas és új dologban benne lenne. Ha egy pasi nem korán nem 15 16 évesen veszti el a szüzességét akkor már szerintem 4 5 év ide vagy oda azért cserébe hogy akkor ez a szuper nő az övé legyen nem magas ár.
14/16 ASOT válasza:
Szóval van egy lány aki a nagy ő, és csak akkor lehet az enyém ha előtte nem szexeltem.,...szóval sosem lenne az enyém :)
Ezt a hülyeséget..szerinted hány ember van aki 27 éves koráig még senkivel nem szexelt??
15/16 anonim válasza:
Figyelj.Ha 27 helyett pl 20-22 lenne még talán kivárnám de ez így nagyon sok elpocsékolt idő főleg hogy mese vagy nem közbe rátalálhatok egy nőre aki habár lehet hogy nem tökéletes de teljes mértékben kielégíti az elvárásaim és vágyaim.Akkor miért ?
16/16 anonim válasza:
Ez egy paradoxon. A számomra tökéletes nőnek férfi kell nem egy nullkilóméteres kisfiú!
30F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!