Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
Körülbelül 10 perc beszélgetés után szinte szerelmes vagyok a srácba. Nagyon gáz, én nem szoktam ilyet érezni. Valaki hasonló helyzetbe volt már? Egyébként úgy láttam én is bejövök neki, de ő hamarosan külföldre megy. Valami tipp, hogy ez esetleg normális-e , vagy vagy hogy mit tegyek???

2013. júl. 11. 02:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Annyira jól néz ki?
2013. júl. 11. 02:25
 12/16 A kérdező kommentje:
5ös, már fogalmam nincs mi a szerelem, de valami egészen érdekes dolog. Sose fordult velem elő ilyen, hogy ennyire érdekeljen a másik 10 perc után. Külső vonzódás biztos hogy volt tőlem irányába, belsőről eddig nem voltam meggyőződve, most viszont biztosan tudom, ráadásul azt is, hogy nem gyenge vonzódás.
2013. júl. 11. 02:26
 13/16 A kérdező kommentje:
ezért kérdezem mert nekem is túlzásnak hat, de mégis olyasmi Talán egy hajszál választja el a szerelemtől.
2013. júl. 11. 02:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
én így vagyok a mostani barátommal :) 10 percet töltöttünk együtt,de már hulla szerelmes voltam,a szerencse,hogy ő is :D nem a külső volt a fontos,hanem hogy már az elejétől fogva különös volt a kötődés,de az első pillanattól. Egymás szemébe néztünk,és mintha hazataláltunk volna. Még aznap éjjel eldöntöttük,hogy bármi történjen,ott leszünk a másiknak. Egy éve együtt élünk :)
2013. júl. 11. 02:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz belé szerelmes. Ahhoz ismerni kell valamennyire a tulajdonságait ,hogy ne csak a külsejét hanem a személyiségét is szeresd.!
2013. júl. 11. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem van szerelmes,csak annyira vonz téged a jelenléte.
2013. júl. 11. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!