Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti melyik típust ítélite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti melyik típust ítélitek el jobban, illetve melyik rosszabb?

Figyelt kérdés

Prostituált: férfiakkal szexel pénzért,de a szándék egyértelmű

Pénzéhes lányok/nők,akik eltartatják/elvetetik magukat a férfival: szándék sokszor nem ismerhető fel,ha pénzt látnak,vagy egyéb lehetőséget,halálosan szerelmesek lesznek.....

2013. júl. 11. 01:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ma 07:29

2 jobb?

ohhh barátom álomvilágban élsz!

most nem a "épp h kinéz vhogy" típusú lányokról beszélek,az olyan lányokról,akik konkrétan le se sz..rják ha dobod őket (van ilyen) mert alá kell írni,tényleg olyan gyönyörűek,hogy tudják ha te kidobod 10-en pályáznak helyedre,és ha "megvillantasz előtte egy kis lóvét"

arcon röhög..... "csak egy kis ajándék" 200 ezres telefonnal kezdődik(én is ismertem ilyet),szóval gondoljuk át még egyszer melyikkel jössz ki olcsóbban.....

2013. júl. 11. 12:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nézd, nem tudom, hogy tapasztalatból beszélsz-e, vagy csak elképzelni tudod, de nekem volt dolgom mindkettővel. És én visszakértem a 200 ezres telefont amúgy.
2013. júl. 11. 13:29
 13/14 A kérdező kommentje:

ma 13:29

Ajándékot visszakérni viszont hatalmas nagy taplóság,ezt aláírom(bocs)

ha olyan hülye vki hogy ennyit rákölt egy ilyen típusú nőre,így járt

ha én ilyen lennék,tegyük fel,hol adnám már vissza....

2013. júl. 11. 16:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Na kedves válaszoló akkor ki is a pénzéhes?

Ki nem sz.rja le? Ha kapcsolatban vagy, és odaadod az összes vagyonodat h vigyázzon rá akkor nem kéred vissza v. mi? :D

Offold magad ki ebből a világból. c:

2013. júl. 11. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!