Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg bejövök a haverom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bejövök a haverom anyjának, vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy haveromnál, fürödtünk a medencéjükben, és az anyja teljesen rám volt mozdulva. Mondta, hogy milyen jól nézek ki, stb. A hasamat is simogatta...

Ő egyedül neveli a 17 éves fiát és a 15 éves lányát.

Szerintetek? Mondjuk nekem nem lenne ellenenemre egyszer-kétszer... :)

2013. júl. 10. 14:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Mocskos kis anyaszomorító! :D

Javaslom figyelmedbe az: Amerikai Pite c. nagy sikerű dokumentumfilmet ezzel a témával kapcsolatban. ;)

2013. júl. 10. 14:34
 12/25 anonim ***** válasza:
Az még nagyon fiatal,nagyon is lehetséges hogy szeretne tőled valamit.
2013. júl. 10. 14:35
 13/25 anonim ***** válasza:
De jópofa! Te leszel a haverod mostohaapja! XD
2013. júl. 10. 14:44
 14/25 anonim ***** válasza:
szerintem nem dobott volna ki az ágyból. Ha akarsz gyere össze vele, biztos nagyon nagy élményt fog nyújtani, csak vigyázz, mert barátságod tönkre mehet.
2013. júl. 10. 14:46
 15/25 anonim ***** válasza:
Nálam az exbarátnőm egyedülálló anyja próbálkozott be. Egyszer szólt, hogy segíteni kellene neki másnap délelőtt, egy fél órás dologról lenne szó. Persze nem kellett semmit csinálnom, hanem kertelés nélkül azt mondta, hogy szeretkezni szeretne velem, ha benne vagyok menjek utána a szobába, ha nem, akkor elmehetek, de a lányának ne szóljak róla. Én vonakodtam, lesmárolt, és megtörtént vele a dolog, majd utána hónapokig hetente többször is lefeküdtem vele. Még azután is, amikor már szakítottam a lányával.
2013. júl. 10. 14:50
 16/25 A kérdező kommentje:
a haveromnak nem kell tudnia erről. :)
2013. júl. 10. 14:50
 17/25 anonim ***** válasza:
Küldj róla képet
2013. júl. 10. 14:51
 18/25 anonim ***** válasza:
Már tudom, te mocsok!
2013. júl. 10. 14:51
 19/25 anonim ***** válasza:
xD EZ de nagy. Szerintem a 15 éves lányára menj rá. Gondolom te is 17 éves vagy.
2013. júl. 10. 14:52
 20/25 anonim ***** válasza:

Azért,mert mondjuk flörtölt veled,még nem biztos,hogy akar is valamit.Kisfiú vagy még,nem hiszem,hogy neki kisfiú kell.Egyébként ez annyira jellemző a hímekre.Ha valaki flörtöl velük,akkor már biztos,hogy dugni akar.

Egyébként sem hiszem,hogy a barátod túl boldog lenne,vagyis ha te így gondolkodsz,akkor túlzás azt írni,hogy a barátod!

2013. júl. 10. 20:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!