Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg igaz lehet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz lehet, hogy feminista beállítottságú a társadalom?

Figyelt kérdés
Jobban belegondolva tényleg a nőknek sokkal több mindent elnéznek, mint a férfiaknak, gondolok itt a leszbikusokra, a lányoknak ingyen járó belépőre néhány szórakozóhelyen. Ezen kívül a lányoknak sokkal több esélyük van bepasizni, ezen kívül simán válogathatnak is, még ha külsőre átlagosak, akkor is! Egy átlagosabb srác ugyanezeket nem teheti meg, hanem örülhet neki, ha nagy szenvedések árán végre eljuthat az első csókig, ha mázlija van! És még ide sorolhatnám a prostikhoz járás elítélését is, meg sok mást is! Ti mit gondoltok erről?

2013. júl. 10. 11:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
35%

" egy kv árába még senki se halt bele"

Ha nektek kellene fizetni akkor is így gondolnád? Vagy akkor jönne a joker egyenjogúsdi és akkor minimum felezés. De így meg "hát ez udvariasság he" és ezzel húzzátok le a csávókat. Úgy tesztek mintha jóban lennétek vele - elhív valahová jót esztek a pénzén - utána meg béna kifogással koptatjátok, holnap jöhet a következő balek és kb. minden nap ingyen esztek. Végül is nem rossz élet ez így...

2013. júl. 10. 12:31
 12/64 anonim ***** válasza:
72%
én nem ilyen vagyok. odairtam h mindig felajánlom a felezést, de látom te csak azt látod, amit látni akarsz, és gyerekesen gúnyolódsz. hajrá.. nőjj fel:D
2013. júl. 10. 12:34
 13/64 anonim ***** válasza:
26%

Nem rég nagyon csúnya szakítás volt ami exem miatt történt. Dumálgattunk haverokkal egyszer csak oda jutotunk hogy kiszámoltunk hogy 11 hónap alatt mennyi pénz ment el arra hogy ő a bnőm. kb 93 ezret költöttem el rá úgyhogy semmi nagyobb ajándékot nem vettem neki. Csak mindig a belépő, mindig pia, kaja néha hotel, csak ide furikázzam, csak oda és hozzá kell tennem hogy ő még elég sok dolgot fizetett is de 93 ezer csak azért mert bnőm van ? Jól van nem sajnálom rá de akkor ne sírjatok egyenjogúsgért.

Meg ez a dolog hogy nem kell félnetek hogy bármikor teherbe essetek. Ha nem dugsz hogy esnél teherbe ??? Válogasd meg jobban hogy mikor és kivel és nem lesznek ilyen aggodalmak. Meg mert nekem nem ugyanolyan rossz ha felcsinálok egy egy éjszakást csajt igen.

A nő és a férfi nem két külön világot képvisel !! A férfi nem tud szoptatni gyereket "nevelni". A nő dolga a nevelés a házimunka ilyenek. A férfi a fő pénz kereső ő felel azért hogy legyen mit enni, illetve ő felel a család védelméért.

Ez egy nagyon leegyszerűsített dolog de így van így volt évezredeken át mert így működött. És most meg nem tudom hova tenni ezt a mai női társadalmat. Csak nézzétek meg Svédországot. És ha így haladunk oda jut az egész világ is ...

2013. júl. 10. 12:38
 14/64 anonim ***** válasza:
28%
Nem rólad beszélek, hanem a társaidról. Okés te vagy a kivétel. Mondjuk jó kérdés, hoygha elfogadja a felezést a csávó akkor adsz-e neki második esélyt...? Vagy akkor is jön-e a kifogás, hogy "nincs kémija" meg "éppen meghalt a Kormi cica és rossz a kedvem" vagy ilyenek.
2013. júl. 10. 12:39
 15/64 anonim ***** válasza:
ez így leírva jól hangzik, de a nők sem válogatnak a férfiak között, arról nem beszélve, hogy a nők többen vannak, ahogy egy nő felszed valakit dugásra, ilyen alapon egy férfi is tud, az hogy néha ez nem jön össze, az egy dolog, az ki kit ítél el, hát ez megont egyéni, amúgy ilyen formán nem érdekel, mert senkit nem ítélek el és nem ítélkezem, ahhoz meg kell ismerni a másikat N
2013. júl. 10. 12:40
 16/64 anonim ***** válasza:
66%
Remélem igazad van :D Nagyobb a kihívás, jobban lehet élvezni az életet:) F
 17/64 anonim ***** válasza:
ennek a mostaninak adtam. meg az előzőnek is adtam. aki végül mindenkivel félreflörtölt, és úgy és annyiszor alázott meg, ahányszor csak lehetett, mire nagy nehezen kidobtam. úgyh ti se vagytok tökéletesek, hiába a nagy hephajj
 18/64 anonim ***** válasza:
25%

"aki végül mindenkivel félreflörtölt"

Miért is történt ez? Mert persze neked egy tökéletes, gyurmagyurival kellett kikezdeni, mert "demenő arc" aztán ez lett az eredménye. Nem csak a tökéletes csávókkal kellene kikezdeni...

2013. júl. 10. 12:42
 19/64 anonim ***** válasza:
hahaha, rohadtul nem volt tökéletes:DDDD nem volt se kigyúrt, se jóképű:D
2013. júl. 10. 12:43
 20/64 anonim ***** válasza:
Akkor meg szimplán hülye volt. Ronda fejjel, gyík testtel flörtölgetni? Hol élt ez?
2013. júl. 10. 12:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!