Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akibe régebb óta bele voltam zúgva. Viszont eltávolodtunk egymástól (ezt úgy értem, hogy nem találkoztunk) (ő mindig csak hülyített), Aztán szeptemberben 1x elhívott sétálni. Ezután írtam neki egy üzit, hogy "szia" és nem is válaszolt rá. (meg kell mondjam nagyon szrul esett) Februárban lett egy barátom. Mikor Ő ezt megtudta, hogy lett nekem egy pasim elkezdett kérdezgetni, hogy ki ő, meg, hogy hogy történt stb. Aztán nyár elején szakítottam a volt pasimmal. Most pedig akibe szerelmes voltam megint elkezdett irogatni. Azt is megkérdezte, hogy nem akarok- e új kapcsolatot. Nagyon furcsa o.O De Ő állítólag csak "kíváncsi" Ti mit gondoltok erről ?2013. júl. 9. 16:23
3/7 anonim válasza:
Gyerekes a srác mivel látta ,hogy nem vársz rá ezért féltékeny lett szerintem hagyd
4/7 anonim válasza:
Azt hogy a csávó féltékeny volt.
És most járni akar veled.
5/7 A kérdező kommentje:
De akkor mégis fontos vagyok (voltam) neki ?
Nehéz rajta kiigazodni :S
2013. júl. 9. 16:26
7/7 anonim válasza:
Szerintem ezt kérdezd meg tőle "De akkor mégis fontos vagyok (voltam) neki ? "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!