Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebböl így lehet több is? Nagyon fontos én sajnos nem vagyok egy nagy ész ilyen téren
Figyelt kérdés
arrol lenne szó,h én vagyok 15 ö 18 és ezen a hétvégén eggyüt voltunk bulizni,már 1 hete összejárogatunk,de eddig csak beszélgettünk,most viszont ezen a bulin smároltunk is..de nem csak simán smároltunk hanem utána átölelt megfogta a kezem..másnap meg bocsánatot kértem töle mert smárolás után non berugtam és olyankor harapo:Sés monta max azért kérhetek bocsánatot h olyan hamar leléptem..meg h feldobtam az estéjét..akkor most ez azt jelenti h ebböl lehet talán járás is?? bocsi ha nagyon hülyén hangzik a kérdés meg h hosszura sikerült.2009. okt. 18. 10:22
1/2 anonim válasza:
esély van rá, de az ilyen bulis kalandok nem tartanak túl sokáig, beszélgessetek sokat, hátha kialakul közöttetek vmi komolyabb:P sok sikert!;)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi:).am nem igazán ilyen bulis "kaland" mert igazából ö hívott le meg elötte is sokat beszélgettünk suli után meg ilyenek
2009. okt. 18. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!