Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám felhívni picikét a figyelmét a kiszemeltemnek?
Már régebb óta ismerem a fiút, de csak pár hónapja kerültünk olyan viszonyba hogy találkoztunk is, viszont nekem már oly annyira tetszik, hogy már össze is jönnék vele, ha feltenné nekem a kérdést. Barátaim beszélgettek vele rólam, és mondták hogy tetszem neki viszont eddig ezt nálam nem mutatta ki. Talán 1x bókolt nekem, de őszintén megvallva még az se volt olyan. Nem szereti hogy, ha egy lány perverz nem erotikus dolgokkal szeretném felkelteni a figyelmét mert akkor még jobban távolodna tőlem. Valami kisebb féle utalásokon gondolkoztam de nagyon nem jutottam semmire. Nagyon megköszönném ha tudna valaki ÉRTELMES választ adni :)
(a megfogalmazásért meg bocsánat, picit siettem >.< minél hamarabb tudni szeretnék egy jobb féle tippet. De remélem azért megfogalmazástól függetlenül a többség tudni fogja hogy mit szeretnék xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!