Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megörit ez a csaj avval amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megörit ez a csaj avval amit csinál most akk szeret v mivan? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban aki tetszik nekem és ismerjük is egymást elég jól.Mikor rájön az ötperces akkor ugy bánik velem mitha gyilkos lennék másik percben meg kedvesebb velem mint bárki mással?Mit jelent ez csajok magyarázatot akarok mert agyfaszt kapok töle.

2013. júl. 8. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilynekből lesznek a tömeggyilkosok :D
2013. júl. 8. 14:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A lányok általában ingerültek azokon a napokon... :)
2013. júl. 8. 14:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezzel betyárul kisegitetél xd:P de azért kösz
2013. júl. 8. 14:11
 4/9 A kérdező kommentje:
de ez nem havi szinten van hanem napi xd
2013. júl. 8. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ilyen a személyisége. + Gondolom tinédzser: tombolnak a hormonok. De hát ezt neked is tudnod kellene.
2013. júl. 8. 14:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom ,hogy tombolnak a hormonjai nem vagyok oktondi aszt elfelejtetem odaírni a kérdésbe ,hogy csak velem bánik igy mással nem.Akit utál azst mindig utálja akit kedvel azzal ugy bánik, csak velem ingadozik a viselkedése és nem értem h ez miért van
2013. júl. 8. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagy esély van rá, hogy szerelmes beléd és azért csinálja ezt. (A legjobb barátnőm is ilyen.)
2013. júl. 9. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak jól meg kéne répázni már :D
2013. júl. 29. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem tetszel neki. különben nem ingadozna. ha tetszik neked is akkor lépj. ha pedig kiderül hogy mégse jössz be neki akkor legalább nem fogsz agyfaszt kapni :P
2013. aug. 13. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!