Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot adna valaki? (Többi lent)
14 leszek szeptember.17-èn...8.osztályos leszek szeptemberben...Az edigi iskolai èvekben èn voltam az osztály hülyèje a lányok közül...2012-2013 tanèvben nem volt meg az elegendo lètszáma az osztályunknak ezèrt osszetetek az akkori 8-okosokal.Nègy lány van a osztályunkban ès hát èn vagyok a legkisebb magaságról ès èvben is...az iskolában a lányok nem akarnak vlm barátkozni mert èn amikor megszületem nemkelletem senkinek igy neveloszulokhoz kerultem...ès ezzèrt is csufolkodnak velem h èn nem kelletem senkinek..pedig errol èn nem tehetek :-( Barna vagyok ès fekete szorokel..s ezert is csufolkodnak...a fiúk nyalták-falták a lányokat de vlm csak csufolkotak s rohogtek rajtam s egèsz tanèv alatt nem tutam menni kirandulni mert anyukamnak kellenek papirok,hogy válalják a felelosèget èrtem meg minden..erre fel egy tanár semm válalta a feleloseget èrtem...ez olyan rosszul eset h 2 napig csak sirtam...es egesz heten minden nap csak asztmontak milyen jo volt...aztan meg az egyik tanar egyfolytaban szivat s szegyenit meg engem...lassan kezdem mar elhinni h semmit semm èrek..
Senki semm szeret engem...nincsen olyan baratom aki jobban rosszban kitartana vlm...
Tudom,hogy a helyesirasom katasztrofa meg minden...de aki csak azert valaszol a kerdesemre,hogy csak azt irja,hogy nem irok helyesen annak kerem kimeljen meg a kominától.
...
Mindenképpen beszéld meg a nevelőszüleiddel! A te korosztályodban gyakori, hogy kegyetlenkednek egy kinézett egyeddel a diákok. Azt tanácsolom, tanulj sokat, próbálj meg észre "gyúrni", és akkor ha idősebb leszel, könnyebben tudsz barátkozni. Az érettebb emberek már nem ilyen kegyetlenek, legalábbis ha normális közegbe kerülsz. :)
Ha idővel a piszkálódás bedurvulna, mindenképpen értesíts valakit, még ha a nevelőszüleidben nem is bízol meg eléggé, akkor olyan tanárt, aki rendesebb, vagy hasonló személyt.
Ha nincsenek barátaid, akkor van egy csomó szabadidőd. Használd fel ezt az időt tanulásra és sportolásra! Ha hátrányos helyzetből indulsz, akkor többet kell dolgoznod a sikerért.
A tanulás a legfontosabb. Tudom, hogy nehéz most tanulni, de vedd át a tavalyi anyagot vagy készült előre már most a következő évre!
szia! először is miért vagy szőrös?
és miért tartod magad csúnyának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!