Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek azokról a fiúkról akik bejelölnek myvipen titeket?

Figyelt kérdés

Szóval ha bejelöl egy srác,de Te nem tudod ki az és még kép sincs róla akkor mit gondolsz?Mit csinálsz?Visszaigazolod vagy elutasítod?

Előre is köszi a válaszokat!

14,5/L

2009. okt. 17. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát valószínű azért jelöl be mert tetszik neki a képem, vagy véletlenül :P

De szerintem visszajelölném, kíváncsiságból. Meg adnám az esélyt , hogy megismerjük egymást ,elvégre törölni bármikor lehet.

2009. okt. 17. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknek írok, hogy honnan ismerjük egymást. És kíváncsian várom a válaszukat :D
2009. okt. 17. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

én visszaigazolnám őket aztán írnék neki h ki is ő...azért igazolom vissza h ne ijedjen el, kapjon egy kis bátorítást mert vszínű rá fér ienkor:)

16L

2009. okt. 17. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:
én is úgy szoktam,hogy írok neki egy levelet,hogy honnan ismerjük egymást...de nem igazolom vissza amíg nem ír vissza:)
2009. okt. 17. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Milyen kérdé ez? Hogy jön egyáltalán ebbe a kategóriába? Kutyát nem érdekli...
2009. okt. 17. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Örülök neki, visszaigazolom, de ha ő nem kezdeményez/ír nekem, akkor én se nagyon foglakozok vele. :D
2009. okt. 18. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!