Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A simán szia és a na szia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A simán szia és a na szia között szerintetek mi a különbség?

Figyelt kérdés
Ha valaki úgy köszön el hogy szia vagy na szia.Szerintet mi a különbség ha mindegyiket ugyanabban a hangsúlyban mondod?
2013. júl. 7. 20:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Éedekes páran nem veszik észre,de itt volt két hozzászoló aki látott lényegi különbsségeket.Talán mindeni másképpen veszi ezek szerint ha ott van csaj az a na..
2013. júl. 7. 20:30
 12/18 anonim ***** válasza:
lemondás van benne
2013. júl. 7. 20:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Igazából semmi. Illetve mégis: a na szócska valahogy bunkón hangzik...
2013. júl. 7. 20:31
 14/18 A kérdező kommentje:

*csak

azért kérdezem mert így kösözntem el egy lánytól,valójában imádom.De valamiért még is így köszöntem el...utánna kapcsoltam.Pedig még vagy egy órát beszélgettem volna vele vagy akár egész nap.

2013. júl. 7. 20:33
 15/18 anonim ***** válasza:

a "na" jelent egy ki nem mondott gondolatmenetet

pl.

na majd legközelebb akkor, szia

na hiába beszélek veled, szia

na megint itt vagy? szia

na még mindig itt vagy? szia

mindezek rövidítve: na, szia

2013. júl. 7. 20:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Semmi különbség nincs, de azt jól sejted, h a lányok szeretnek kombinálni és mindenbe belemagyarázni mindent, meg annak az ellenkezőjét is.
2013. júl. 7. 20:49
 17/18 anonim ***** válasza:
én szoktam így köszönni, de eszembe sem jutott semmi, a fene gondolkodik ilyenen N
2013. júl. 7. 20:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Merry C.-szal egyetértek, én is olyankor szoktam használni. Na szia picit a sértődöttséget fejezi ki. A szia pedig átlagos elköszönési mód. :)
2013. júl. 7. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!