Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A simán szia és a na szia között szerintetek mi a különbség?
Figyelt kérdés
Ha valaki úgy köszön el hogy szia vagy na szia.Szerintet mi a különbség ha mindegyiket ugyanabban a hangsúlyban mondod?2013. júl. 7. 20:27
11/18 A kérdező kommentje:
Éedekes páran nem veszik észre,de itt volt két hozzászoló aki látott lényegi különbsségeket.Talán mindeni másképpen veszi ezek szerint ha ott van csaj az a na..
2013. júl. 7. 20:30
13/18 anonim válasza:
Igazából semmi. Illetve mégis: a na szócska valahogy bunkón hangzik...
14/18 A kérdező kommentje:
*csak
azért kérdezem mert így kösözntem el egy lánytól,valójában imádom.De valamiért még is így köszöntem el...utánna kapcsoltam.Pedig még vagy egy órát beszélgettem volna vele vagy akár egész nap.
2013. júl. 7. 20:33
15/18 anonim válasza:
a "na" jelent egy ki nem mondott gondolatmenetet
pl.
na majd legközelebb akkor, szia
na hiába beszélek veled, szia
na megint itt vagy? szia
na még mindig itt vagy? szia
mindezek rövidítve: na, szia
16/18 anonim válasza:
Semmi különbség nincs, de azt jól sejted, h a lányok szeretnek kombinálni és mindenbe belemagyarázni mindent, meg annak az ellenkezőjét is.
17/18 anonim válasza:
én szoktam így köszönni, de eszembe sem jutott semmi, a fene gondolkodik ilyenen N
18/18 anonim válasza:
Merry C.-szal egyetértek, én is olyankor szoktam használni. Na szia picit a sértődöttséget fejezi ki. A szia pedig átlagos elköszönési mód. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!