Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is helyes Ed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is helyes Ed Westwick? (lent info)

Figyelt kérdés
Ö játsza Chuck Basst a Pletykafészekböl (Gossip Girl) :)

2013. júl. 7. 19:52
1 2
 11/17 anonim válasza:
Szerintem helyes!
2013. júl. 9. 10:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon helyes + imádom a hangját... Ohhh elolvadok (viszont a magyar hangjától a GG-ben hányok.) Blairrel pedig tökéletes párt alkotnak, nagyon jó a kémia köztük (vagy legalábbis a képernyőn). Valahogy nagyon átjön, imádtam nézni őket. XoXo :)
2013. júl. 10. 19:05
 13/17 anonim válasza:
Ha nem Chuck bass-t játszaná, valószínűleg azt mondanám, hogy szörnyen ronda:( De a szerepe miatt odáig vagyok érte, imádom, már annyira hogy helyesnek találom:D
2013. júl. 11. 11:00
 14/17 1112 ***** válasza:
Szerintem átlagos, ha több mosolygós képet találnék Róla, az akkor kicsit dobna rajta:) -gondolom akkor fényképezés közbe nem is nagyon mosolyog, - hogyha többet mosolyogna, akkor lehetne picit jobb:)
2013. júl. 11. 11:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Isten :)
2013. júl. 14. 00:12
 16/17 anonim válasza:
76%
Nekem egyártalán nem jön be...pár képen olyan b*zis feje van
2013. júl. 14. 09:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb pasi.:)
2013. júl. 14. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!