Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek a vékonyak vagy a teltebbek jönnek be?
Figyelt kérdés
Én 172 cm vagyok és 52 kg és szerintem ez pont jó így.Amikor még suliba jártam ott kevés volt az ilyen alakú lány és mondták,hogy hízzál mert a pasik azt szeretik ,ha van mit fogni egy nőn ez szerintem hülyeség mivel rajtam is van mit fogni csak épp nem háj ,nekem is van mellem igaz kicsi de meg lehet fogni és a fenekem sem lapos attól mert vékony vagyok, mindenhol azt látom,hogy a vékonyakat már szinte mindenki utálja és a teltebbeket istenítik.Ti hogy látjátok ezt?2013. júl. 7. 11:43
11/21 anonim válasza:
65 kgban is van olyan csaj h csak naaa :) De az izmosan 65kg. Nem mindegy hogy 65-70 kg.. Ha sportosan az nem gond,de ha valaki hájtól ennyi kiló az már nem jó látvány..
12/21 anonim válasza:
Minden alkatban lehetnek szép lányok, meg silányok.
13/21 anonim válasza:
Inkább a husisabbak, te elég sovány lehetsz, de csak az alakod miatt nem utasítanálak el.
14/21 anonim válasza:
15/21 anonim válasza:
a jobb oldani az már durván telt.. de a baloldali meg azért nézz ki úgy mert egy "hülye" :)
16/21 anonim válasza:
Nem durván telt. Hanem telt. Ez a telt kategória. Nem pedig ez: [link]
Keveritek a fogalmakat.
De a lényeg, hogy úgyis az fog odamenni hozzád, akinek tetszel. Akinek meg az tetszik, akin van mit fogni, az meg úgyis olyan nőhöz megy oda és kész.
17/21 anonim válasza:
Mondjuk 172 centihez az 52 kg testtömegindex szerint elvileg már egészségtelenül sovány, 10 kilóval többel lenne az ideális testsúly. De ha nincsenek egészségügyi problémáid így sem, akkor mázlid van, és örülj neki.
18/21 anonim válasza:
A vékony jön be, meg az átlagos, 170körüli testmagassághoz jó az 50-60kg.
19/21 anonim válasza:
Nekem se tetszika vékony. Átlagos, vagy duci inkább :D De azért a tankseggeket nem kedvelem :D inkább csak kisbusz segg xdd
20/21 anonim válasza:
Nálad inkább egy telt, de még ha átlagos lennél is sokkal jobb lenne, mint amilyen most vagy! 172 magassághoz 60 kiló minimum illene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!