Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak! Választás, te melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Csak magukat heteronak tartó fiúknak szól a kérdés!!! Ha hajótörést szenvednél egy testvér párral, legyen a nevük Alex és Alexa. Alexa maga lenne a förtelem és Alex meg a tökéletes férfi ideálotok? Három-hat hónap után melyikkel kezdenél valamit szexuális téren, ha mind kettő nyitott lenne teljesen irányodba. Tudjátok a börtön sem melegekkel van tele.2013. júl. 7. 10:24
3/22 anonim válasza:
Ha meglenne a jobb kezem akkor egyikkel se.
5/22 anonim válasza:
Megenném őket, hogy ne haljak éhen:D
6/22 A kérdező kommentje:
->plusz<- kérdés és mit gondoltok a börtönben mégis miért van ez máshogy?
2013. júl. 7. 10:29
7/22 anonim válasza:
Mi az h tökéletes férfi ideál? :D Ha nem vagyok meleg, akkor szerinted az mit takar? Ha ne vagyok homo akkor szerintem teljesen mind1 h néz ki a pasi mert a nőket szeretem értelmetlen kérdés :D Még jó h a nővel bszki...
8/22 A kérdező kommentje:
"Alexa maga lenne a förtelem" számodra
2013. júl. 7. 10:30
9/22 anonim válasza:
mindig van harmadik lehetőség
na meg vagy 10 év után lehet megszépülne az alexa is:) pláne ha még lenne egy kis pia is
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Rusnya csajoknak a hajótörés a megoldás. ;)
2013. júl. 7. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!