Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes felfogni a hölgyemény hogy a barátomat nem tudja elcsábitani?
az egyik ismerősöm akivel évek óta nagyon jó barátságban vagyunk mindig a pasizással akar felvágni. ha elmentün bulizni utána mindig beszámolt hogy ő ennyi és ennyi emberrel mit és hogy csinált. eléggé ribis viselkedése van de mindegy. volt egy pasija fél évig aki kidobta mert nem tudta elfogadni hogy ennyien átmentek a baràtnőmön. azózta új palija van. mindig áradozik hogy milyen cuki volt miket csinált stb. nekem is van barátom aki közös ismerős de a barátnőm állandóan rá van kattanva. egyszerűen nem száll le róla és próvbálja magát fényezni akkor is amikor én is ott vagyok. az az érzésem hogy egyszerűen meg akarja szerezni. a barátom meg feszült és ideges hogy megint ott van ez a csaj de örül is neki hogy ennyire kelleti magát előtte meg folyton kérdezi hogy na és mivan xy-nal ??
engem rohadtul idegesit. mit kezdjek ezzel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!