Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem képes felfogni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes felfogni a hölgyemény hogy a barátomat nem tudja elcsábitani?

Figyelt kérdés

az egyik ismerősöm akivel évek óta nagyon jó barátságban vagyunk mindig a pasizással akar felvágni. ha elmentün bulizni utána mindig beszámolt hogy ő ennyi és ennyi emberrel mit és hogy csinált. eléggé ribis viselkedése van de mindegy. volt egy pasija fél évig aki kidobta mert nem tudta elfogadni hogy ennyien átmentek a baràtnőmön. azózta új palija van. mindig áradozik hogy milyen cuki volt miket csinált stb. nekem is van barátom aki közös ismerős de a barátnőm állandóan rá van kattanva. egyszerűen nem száll le róla és próvbálja magát fényezni akkor is amikor én is ott vagyok. az az érzésem hogy egyszerűen meg akarja szerezni. a barátom meg feszült és ideges hogy megint ott van ez a csaj de örül is neki hogy ennyire kelleti magát előtte meg folyton kérdezi hogy na és mivan xy-nal ??

engem rohadtul idegesit. mit kezdjek ezzel..

2013. júl. 6. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus önbizalomhiányos ribizli, "szüksége van" arra, hogy a körülötte lévő pasiknak tetsszen, mert mást nem talál magában a külsején kívül, amiben kiteljesedhetne, önbizalmat szerezhetne...stb. Egy pasinak meg nyilván legyezgeti a hiúságát, hogy bejön a csajnak, ennyi.
2013. júl. 6. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
A te baratnod! Te old meg! Ha ilyenekkel baratkozol megerdemled hogy idd a levet a viselkedesuknek.
2013. júl. 6. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
a barátodnak kell megoldani, ha hárítani akarja ill, ezt megszüntetni, akkor neki kell közölni a csajjal, hogy nem jön be, ha nem teszi, akkor ez van, lényeg nem Neked kell bármit is tenni N
2013. júl. 6. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Küld el a francba, ez nem barátnő...
2013. júl. 6. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
A barátodnak kéne leráznia, nem neked. Ha ő nem teszi, az már régen rossz szerintem.
2013. júl. 6. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!