Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem járok sehova, de már eljárnék erre-arra?
15 éves vagyok,nem hiszem hogy külsőmmel van gond,nincsenek jó barátaim,max. olyanok akivel a suliban elütjük az időt,van 1-2 csaj akinek tudom hogy tetszek,és nekem is tetszenek,de életembe sose jártam sehova,megszoktam hogy otthon ülök a gép előtt,és anyám is furcsálná hogy a gyerek elkezdett most járkálni,8. osztályt fejeztem be mindig jeles vagy kitűnő voltam,(hatosztályosban vagyok),ja és félek hogy ha elkezdek járkálni,rossz társaságba keveredek,barátnő miatt lerontok az iskolában(nem akarok rontani..mert orvosi egyetemre akarok majd menni)
Nálatok barátnő illetve az hogy eljárkáltok erre-arra rontott a jegyeiteken?Illetve anyámnak hogy mondjam hogy elmentem mozizni,kérdezi kivel(tudja hogy nincsenek jó haverjaim) akkor mondjam hogy egy csajjal?
Nálam rontott, de ez elég bonyolult. :D
Egyébként most egész jól jövök fel újra, szóval nem bántam meg, fiatalok csak egyszer vagyunk. Mondjuk én 15 évesen ajjaj, nem csak moziba jártam. :s :D
Köszi az eddigieket!Jöhetnek még válaszok,tapasztalatok.
Amúgy én is úgy gondoltam ha barátnőm lenne,akkor suli időben hétvégenként találkoznék vele,kivéve ha nem egy suli..
Ne csak a jövődre gondolj, a jelent is élvezd! :)
Rajtad múlik, milyen társaságba keveredsz, mit próbálsz ki! Nyugodtan mondj nemet, hogyha olyat próbál valaki ráderőltetni, amit te nem szeretnél.
De ha érdekelnek már a lányok, ne mondj le róluk csak azért, mert tanulnod kell! Össze lehet egyeztetni a kettőt, ha ügyes vagy. :) Bár sokak tanulmányaira hatással van eleinte (nem feltétlenül), egy idő után minden helyreáll. Ráadásul most leszel 9.-es, ez a lazítás éve! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!