Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a mai világban, ahol a nők 98%-a felszínes, csak adoniszi külsővel lehet barátnőt szerezni?
",,Biztos a nők 98%-a a felszínes és nem is te, az itt olvasottak alapján.... :)"
Biztos is. Nekem sose kellett műmellű plázacica pl."
Tehát azért nem vagy felszínes, mert a külső és a neveltetés alapján már mindent tudsz egy emberről, amit tudnod kell?
"Csak a külső számít, semmi más."
És ha így van, mit tudsz tenni? Az élet bírósága elé viszed az ügyet, hogy te csúnyának születtél és erről a szép emberek tehetnek? És büntetésből az összes nagymellű modellnek le kell feküdnie veled?
Amúgy csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, hogy nem a külsőddel van a baj. Ugyanis az biztos, hogy sokkal jobban nézel ki, mint amennyire éretten és intelligensen viselkedsz. Azt meg tényleg nem értem, hogy miért kened a nőkre a felszínességet, amikor te vagy felszínes. Találkoztál vagy 3 nővel, és ebből az jött le hogy mind hulladék...
Ha ilyen arányt véltél felfedezni, akkor tuti rossz helyen keresgélsz. Vagyis nem is az, hogy rossz helyen, csak éppen a legszebb, külsejükre nagyon sokat adó lányok közt.
Ez látszik az emberen, hogy a külső mennyire fontos neki, ha egy csajt ilyen tipikus pláza cicának látsz, akkor naná, hogy a pasijától is elvárja, hogy adjon magára és jól nézzen ki, hiszen neki ez fontos. Ha te nem vagy ilyen, akkor ne náluk próbálkozz, és máris nem ér annyi kudarc élmény.
Azok a legkiegyensúlyozottabb kapcsolatok szerintem, ahol hasonlítanak a felek (akár külsőre is), annál kevesebb a konfliktus forrás.
Volt olyan barátom, aki teljesen bele volt betegedve a féltékenységbe, mert én jobban néztem ki nála és népszerű voltam a férfiaknál (de semmi okot nem adtam rá, szóba se álltam senkivel gyakorlatilag és mégis...), meg hogy mit keres mellette ilyen csaj stbstb, és ezzel vágta tönkre a kapcsolatunkat. A mostani barátomnak hála az égnek nincsenek ilyen komplexusai, így sokkal jobb a kapcsolatunk ez az állandó lelki terror nélkül.
21L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!