Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Persze, drog, de nem jobban, mint az alkohol vagy sima cigi. Könnyű drog :) Mindegy, nem ez a lényeg.
Persze, rohadt vicces amúgy :D A többieken én is jót röhögök, de rajta nem, hiszen ő nem csak barát számomra. Persze ez a végső stádium, van olyan, hogy rákjárásban közlekednek mellettünk az utcán, ez még a sokkal jobb eset, itt legalább tudnak mozogni. :D Szóval a többi barátomon jól szórakozom én is, de ha rá nézek, elszomorodom.
A "könnyű drog" az nem orvosi, hanem politikai fogalom. Tehát valójában semmit nem jelent. A cigi és az alkohol mind hatásmechanizmusában, mind a károkozás mértékét tekintve a legveszélyesebb drogok közé sorolandó.
Kulturális és politikai okok miatt ezek legálisak, a több üldözendő.
Szervezz olyan programokat, amire csak ketten mentek el!
a nem káros meg a nincs függőség az igen nagy félreértés.
ne a politikai pártok kampányából tájékozódj.
nekem vannak ilyen ismerőseim, és aki kijött ebből (egyvalaki), az csakis saját elhatározásából jött ki, és ő is csak évek után, mikor már eléggé tönkrement az élete majdnem minden vonalon.
pont az a baj, hogy lelki függőséget okoz, és ugye egyre jobban szétcsúszik a személyisége is, mert az agyra is (negatív) hatással van. (már bebizonyították tudományosan, nézzetek utána, mielőtt lehurrog valaki).
én nem mennék bele egy ilyenbe, számomra ez lenne a megoldás. mert nem tetszik a függő személyiségtípus.
ha nem vagy egy született ápolónő meg hősnő, akkor lehet, hogy neked sem ő a tökéletes választás. ebből kiráncigálni nem sok esélyed van. persze van, de nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!