Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy rámír és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy rámír és utána lassa és röviden válaszol?

Figyelt kérdés
Van egy csaj. Szinte rendszeresen beszélünk. De nem értem, miért van az, hogy rámír utána meg ha visszaírok sok idôbe telik még vàlaszol és elég szûkszavúan.
2013. júl. 5. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert talán közben mást is csinál egy nap, nem csak felcuppan a monitorra?
2013. júl. 5. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
mert nem csak veled beszél és/vagy más ember érdekesebb számára.
2013. júl. 5. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
másokkal is csetel, ennek felismeréséhez nem kell zseninek lenni
2013. júl. 5. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Én akkor írok lassan és röviden, ha telfonról netezek. De ha rád ír, akkor érdeklődik/érdekled szerintem, a többi meg csak apróság.
2013. júl. 5. 21:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen. De nem én írok neki. Tehát ez azt jelentheti, hogy éppen unatkozik, nincs más dolga és ezzel próbálja elütni az idôt. Vagy nem?
2013. júl. 5. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
a rövid válaszok, azért vannak többnek ír, nem tud gyorsan írni,
2013. júl. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!