Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk titeket zavar az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavar az, ha egy lány?

Figyelt kérdés
Fiúk mit gondoltok azokról a lányokról, akik szeretnek motorozni, motorosbuliba járni, rockzenét hallgatni, pláza és disco helyett koncertekre járni, önvédelemre járni. Nem egy kiló smink van a fején, hanem max szempillaspirál és szemceruza, de az is mértékkel. Mi a véleményetek?

2013. júl. 5. 20:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen a lány, lehet taszító is, meg vonzó is. Ha ez a csaj igénytelen, szőrös, és férfias akkor zavar.

Ha egy szépszemű, hosszúhajú "aranyos" csaj, aki rockot hallgat, motorozik, és VAGÁNY, akkor az roppant vonzó tud lenni. :)

2013. júl. 5. 21:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
ha nem túlzott egyik sem, akkor nem zavar. persze ha valaki annyira olyan, hogy kifejezetten csak ebben a körben ismerkedik, olyanokkal eleve nem is találkoznék össze, de inkább legyen egy csaj kevésbé nőies, mint túlzottan.
2013. júl. 5. 22:16
 13/19 anonim ***** válasza:

ROCK'N ROLL!

imádnám.

2013. júl. 6. 10:38
 14/19 Nayal válasza:
Szimpatikus de úgysem ez dönt
2013. júl. 6. 18:03
 15/19 anonim ***** válasza:
amíg nem hord vasbetétest, és nem jár kizárólag fekete, szegecses cuccba, addig kifejezetten vonzónak tartom őket:)
2013. júl. 7. 23:20
 16/19 PéterPálka ***** válasza:

Én kimondottan nem szeretem, ha valakin egy kiló smink van.

Sőt leginkább a nulla smink híve vagyok. Semmi kivetni valót sem találok a többi dologban. Mindenki avval tölti az idejét amit szeret csinálni, és ilyen körben mozogva biztosan találsz hasonló érdeklődésű partnert magának. Ha mégsem, akkor pedig olyat keress aki megérti a te néhány szórakozásodat és cserébe te is elfogadod az Ő néhány számodra ugyan nem annyira érdekes elfoglaltságát.

Az élet csupa kompromisszum, mert ha semmit sem engedsz az elképzeléseidből, akkor könnyen partner nélkül maradsz.

Persze van néhány alap elvárás, amiből nem kell és nem is szabad engedni.

2013. júl. 8. 00:00
 17/19 Ywerd ***** válasza:
53%
Szimpatikus,de ahogy előttem írták nem ez dönt.Ha 'banda baba' akkor nem jobb mint a plázacica,tök mindegy hogy húsz motoros húzza meg, vagy húsz V nyakú,menő napszemcsis,ájfón os alfahím térdelteti le a diszkó WC jében.
2013. júl. 17. 20:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha ehhez nem társul balf*******sz stílus, akkor minden oké.
2013. júl. 17. 20:55
 19/19 anonim válasza:
rocker vagyok,a nyugisabb fajtabol,nagyon bejonnek az ilyen lanyok.igaziak.sot,ismerkedni is szivesen ismerkedek akar a kerdezovel is
2013. nov. 22. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!