Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar az, ha egy lány?
Attól függ milyen a lány, lehet taszító is, meg vonzó is. Ha ez a csaj igénytelen, szőrös, és férfias akkor zavar.
Ha egy szépszemű, hosszúhajú "aranyos" csaj, aki rockot hallgat, motorozik, és VAGÁNY, akkor az roppant vonzó tud lenni. :)
Én kimondottan nem szeretem, ha valakin egy kiló smink van.
Sőt leginkább a nulla smink híve vagyok. Semmi kivetni valót sem találok a többi dologban. Mindenki avval tölti az idejét amit szeret csinálni, és ilyen körben mozogva biztosan találsz hasonló érdeklődésű partnert magának. Ha mégsem, akkor pedig olyat keress aki megérti a te néhány szórakozásodat és cserébe te is elfogadod az Ő néhány számodra ugyan nem annyira érdekes elfoglaltságát.
Az élet csupa kompromisszum, mert ha semmit sem engedsz az elképzeléseidből, akkor könnyen partner nélkül maradsz.
Persze van néhány alap elvárás, amiből nem kell és nem is szabad engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!