Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van olyan sok igénytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok igénytelen fiatal lány?

Figyelt kérdés

kövérek, sokuk még a 20at sem töltötte be, de már narancsbőrösek a combjai...

és van amelyik a szottyadt hasát mutogatja topban.

miért nem szól rájuk senki, hogy ezt nem kéne?

2013. júl. 5. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
mert az jobb mikor a cingárp*csü gyerekek itt mutogatják a p*csüket gyakorin... :D
2013. júl. 5. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
a természetesség nem igénytelenség, hanem pártolandó dolog.
2013. júl. 5. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
nem a te dolgod ha nem tetszik nem kell ránézni.. ennyi!
2013. júl. 5. 20:37
 4/11 anonim ***** válasza:
13%
mert Amerika a menő sajnos
2013. júl. 5. 20:40
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Te szólsz érte, vagy csak itt vagánykodsz? Ha valaki túlsúlyos az nem egyenlő az igénytelenséggel.
2013. júl. 5. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

Férfiként mondom, hogy a férfiak se különbek Két elrettentő típus:

1. A b*zi vagyok frizura. Manapság nagyon divatos, különösen egy kisebbség körében, de másoknál is. Kopaszra nyírt haj, kivéve a skalpot. Az lehetőleg az égig tupírozva. Ocsmány.

2. Kigyúrt állat passzos, rózsaszínű, hasig kivágott v-nyakú pólóban.

Ha a kettő kombinálódig, akkor már elég nehéz a röhögést visszatartani.

Mi a különbség? A kövérség egészségügyi dolog, nem mindenki tehet róla. A frizura és az öltözködés némi anyagi korlátot leszámítva teljesen egyéni döntésen alapul. Szerintem a kövér lányok nyernek 1:0-ra.

2013. júl. 5. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
A túlsúly egy bizonyos mennyiség felett igénytelennek számít.
2013. júl. 5. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez a narancsbőr, ez érdekes dolog... De nem igénytelenség szerintem a kövérség általában. Főleg ha nem 100 kilós valaki, hanem van egy kis pocakja, meg egy kis zsír a lábain...

Miért ne mutogathatná?Köteleznek, hogy bámuld?

2013. júl. 5. 20:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Kinek a pap, kinek a paplan. Én nem tekintem a túlsúlyt annak, már csak azért sem, mert nem tudhatjuk, miért van így elhízva, meglehet nem a mértéktelen zabálástól.
2013. júl. 5. 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nem tartom magam igénytelennek, pedig van rajtam kb 8 kg felesleg. A hajamat rendben tartom, a körmömet festem, fürdök minden nap, az arcomat tisztítom, járok kozmetikushoz, mosom a ruhámat stb. A kövérség nem igénytelenség. Az előnytelen dolgokat le lehet fedni magunkon, én is megtanultam ezt. Van narancsbőröm, nem is kevés, mert nem keveset fogytam. Azonban eszembe sem lenne kirakni a hasamat, a vállamat. Kicsit visszafogott öltözködésű vagyok, de csinos. Nem mutatom ,amit nem akarom. Amiről te beszélsz, az az önkép ismeretének a hiánya. Őket nem zavarja, téged meg szintén ne, ne nézz oda.
2013. júl. 6. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!