Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe? Vagy megbolondultam, volt már valakinek hasonló élménye?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy úgy érzem, kezdek többet érezni barátságnál. A lány és én általános iskolától kezdve a legjobb barátnők vagyunk, most is egy osztályba járunk, mindig mindent megbeszélünk egymással és sok időt töltünk együtt. Ami még bizarabb, hogy teljesen hetero vagyok, legalább is eddig azt hittem, volt már több barátom is. Azt vettem észre, hogy egy ideje másképp nézek rá, keresem a testi kontaktust (ölelés puszi), és a testét sem úgy nézem, mint korábban, úgy értem, hogy ezeket az alkalmakat is keresem, amikor picit többet láthatok belőle (tesi öltöző, vagy ha egymásnál alszunk, ilyenek). 11-12 éves korunkban néhányszor csókolóztunk is kislányos "gyakorlás" céljából, de ezek az érzelmek most törtek elő néhány hete. Nemtudom mire vélni, illetve nem tudom, hogy mit tegyek... A normális válaszokat köszönöm szépen :) 16/L

2013. júl. 4. 22:36
1 2
 11/19 Joe Makepeace ***** válasza:

Szia!

Nézd, szerintem ha viszonozta eddig is a simogatásokat, szájrapuszit, öleléseket, összebújásokat, akkor van benne is hajlam a lányok iránt, és főleg irántad, mert Veled meg is tette ezeket! Ilyet teljesen heteroszexuális emberek nem csinálnak. Várj még vele, de én csak azért szóltam hozzá, mert írod, hogy minden percben rávetnéd Magad! Csak azért ne kínozd saját Magadat, mert a társadalom mit szól hozzá! A társadalom ez esetben le van sz*rva... Szóval én drukkolok Neked, de tényleg lassan, ne ronts el semmit, azonban a helyzet szerintem egyértelmű, és szerintem biztató én úgy látom!

Nem azért szóltam hozzá a kérdéshez, mert "kibicnek semmi sem drága", hanem segíteni szeretnék! Ne hagyj ki ilyen élményt az Életedből, hogyha szükséged van rá! Egyébként vonzhat a "tiltott gyümölcs" is! De ez igaziból nem tiltott hidd el, és nem bolondultál meg! Dolgoznak a hormonok, fiatal Vagy, tombolnak Benned a szexuális vágyak, és ez így helyes! Pezseg a véred, és vágysz a másik lányra, aki történetesen a legjobb barátnőd! Volt már fiúbarátod is, tehát hetero kapcsolatod, akkor tehát leszbi nem Vagy (és ha az lennél, akkor mi van?), biszex pedig biztos! De hajrá, viszont tudom nehéz lehet ilyen esetben uralkodni Magadon, de csak lassan, nehogy túl gyorsan rohand le Őt!

Élvezzétek az életet, és legyetek boldogok, remélem sikerül később összejönnöd Vele, mert viszonozni fogja az érzéseidet! Sok sikert, nagyon drukkolok, drukk, drukk, drukk! A világot meg sz*rd le nagy ívben!

2013. júl. 6. 00:55
 12/19 A kérdező kommentje:
remélem igazad lesz :)) nagyon óvatos leszek, annyit nem ér, hogy ezt a sok éves barátságot tönkrevágjam, de nagyon jó lenne, ha működne a dolog :) nagyon köszönöm a válaszod :)
2013. júl. 6. 01:54
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
szerintem nem vagy se leszbi, se biszex, csak szerintem nagyon szereted őt mint barát. és most ivel nincs senkid, emiatt szeretnél még közelebb kerülni hozzá, ert hiányzik neked valammi. és ebben a korban, ez teljesen normális, mármint az ogy vonzódsz egy lányhoz, ettől nem leszel biszex. nekem is van, hogy megnézek egy lányt, pedig hetero vagyok, de egy pasi azért sokkal jobban lázba hoz, de ettől függetlneül nem vagyok biszex. szóval emiatt ne aggódj. majd légyszi írd meg priviban, hogy mi volt
2013. júl. 10. 22:15
 14/19 A kérdező kommentje:
okés :) ez érdekes felvetés, erre még nem gondoltam, de elgondolkodtató ... attól félek, hogy több ez annál, minthogy megnézem, mert szép lány, de most egyelőre kivárok, nem volt még alkalom, illetve hát bátorságom főleg hozzá hogy ezt így kitálaljam :)
2013. júl. 10. 22:31
 15/19 anonim ***** válasza:
40%
13-as: Nem vagy tisztában a biszex fogalmával ezek szerint.
2013. júl. 10. 22:34
 16/19 anonim ***** válasza:

pontosan ugyanabban a helyzetben voltam mint te, pontosan ennyi idős koromban, meg voltam győződve, hogy ő kell nekem, senki más (az óta eltelt jónéhány év, elmúlt magától, és több boldog párkapcsolatban éltem fiúkkal/férfiakkal, hosszabb/rövidebb ideig, és nem ezen múlt, hogy nincs senkim). Kamaszlányok között, ha nagyon intim a viszony, ilyen simán kialakul, de ez nem jelenti azt, hogy meleg vagy, max csak bi. Ha ő is közeledik hozzád, akkor egészségetekre, de ahogy feljebb javasolták, csak óvatosan, nehogy sértődés legyen belőle.

ÉS. Ígérd meg, hogy ettől még nem zárkózol el a pasiktól.

Hajrá, csajok.

2013. júl. 10. 22:40
 17/19 A kérdező kommentje:
nah örömmel hallom, hogy nem csak én vagyok ilyen "szerencsécs" ... nem, nem zárkózom el tőlük, írtam is, hogy volt is már több tök normális kapcsolatom is. egyszerűen úgy van ahogy mondod, most úgy érzem hogy ő kell nekem, az pedig, hogy lány, nem jelentős az érzelem, meg az izgatottság szempontjából ... óvatos leszek, mert kislány korunk óta barátnők vagyunk, nem szúrnám el semmi pénzért.. bár úgy hiszem nem is tudnám, hha nem is úgy, mint én, ő is szeret engem, és nem dobna el .. köszönöm a válaszod :)
2013. júl. 10. 22:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha valaha is volt ilyen élményed, akkor nem vagy hetero. Bár szerintem azóta rájöttél erre.
2017. szept. 1. 20:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Vegig olvastan. Mi lett veletek?
2019. dec. 15. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!