Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha küldök magamról képet, elmondjátok mi az első benyomásotok rólam?
Figyelt kérdés
Priviben küldöm, ha érdekel, de előbb írjátok le, hogy melyik városban laktok, mert nem szeretnék ismerősökbe botlani.
18/L
2013. júl. 4. 17:27
32/54 anonim válasza:
Először azt hittem ázsiai vagy.
33/54 anonim válasza:
Nekem is kuldhetsz, ha szeretnel meg velemenyt hallani :D
Romania, Nagyvarad...
34/54 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy fekete hajú, kerek arcú fekete szemű lányról van szó XDD Igazam van?
36/54 anonim válasza:
Nem venném 100%-ban biztosra, hogy nem kamuképek, bár a gugli nem talált semmit a foursquare felhasználón kívül, aki még ő is lehet akár tényleg.
Amúgy nekem nem vagy túl szimpatikus. Nem tűnsz túl okosnak és ez a pózolás sem segít. De persze szépnek szép vagy, csak nem az esetem, illetve szépnek lenni nem elég, ha nincs más.
37/54 anonim válasza:
Ennyire nincs önbizalmad? A környezetedtől nem kapsz elismerést?:/
39/54 anonim válasza:
nekem is küldhetsz.Szerbiai vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!