Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék kamagrát vagy viagrát szerezni Baján? SOS!
Nem tudom, hány éves vagy, és van-e potencia zavar a háttérben (szervi), vagy csupán stresszes az életed és kell egy kis biztosíték, ha eksön van :), de ne szokj rá.
Kamagrát még nem próbáltam, a Viagrát igen. Engem nagyon hazavágott :D mert olyan szívdobogást kaptam tőle, hogy 1 napig alig bírtam mozogni, levert a víz. Ki hogy reagál rá.
Nekem nem volt szükségem rá, csak kipróbáltam.
Amit néha szedek az a Dragon power (eredeti, hologramos, 3db-os). 30 perc után hopp van, és 2 napig simán érezni a hatását. Mellékhatása semmi, talán annyi, hogy a fülem piros lesz :) és picit bedugul az orrom az első 40 percben.
Ezt leszámítva király cucc.
Akkor szoktam szedni, ha húzós a hetem, idegeskedek sokat, de a párom elvárja a minőséget. Hazudik az a pasi, aki azt mondja, ő egy stresszes hét alatt ugyan úgy tud teljesíteni. Agyban dől el.
Viagrát a doki felírja, nem olcsó, kamagrát gondolom házhoz viszi futár, ahogy a Dragont is.
Net címet privátban tudok adni, akik megbízhatóak. Semmi közöm hozzá, csak én is onnan rendeltem. GLS viszi ki, 2 nap alatt, szóval korrekt.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!