Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Nocsabasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Nocsabasz pasis kerdes

Figyelt kérdés

Szoval fel akar szedni egy ilyen nocsabasz egy csajt(aki amugy szep csaj, pont az esete); a csajt nem erdekli, le se sz.arja a palit. A srac megegyszer probalkozik, akkor is sikertelenul. Majd nem foglalkozik a csajjal,csak messzirol bamulja, amikor meglatja.

A csajbol 1-2ev mulva nagyon jo csaj lesz, aki utan bomlanak a pasik (arca megszepul, megcsinosodik, kiegyensulyozottabb lesz).

Ez a pasi ugyanugy folytatja a csaj nezeset, csak most meg tobbet bamulja, de a csaj most sem foglalkozik vele. a csajon latszik, hogy nem olyan csaj, aki mindenkivel osszeall, a sracnak meg mind ilyen "selejtebb" baratnoi voltak az utobbi idoben. Tenyleg ennyire tetszenek a sracnak a csaj, azok ellen, hogy nocsabasz? Vagy mostmar a minosegre vagyik?

2013. júl. 4. 08:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy még mindig megd*gná. Tapasztalataim szerint hiba ilyen gondolatokat beleképzelni a dolgokba, legtöbbször csak a szexről van szó. Legtöbbször, vagyis kivételek persze vannak.
2013. júl. 4. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nőcssábász vagyok,de nem minden nőt csak megdugni akarok.Szóval volt olyan akivel lehúztam 4 évet,nagyon jól nézett ki.Bár én alapban soha nem adtam egy bizonyos szint alá,tehát én csak is jó csajokat céloztam meg.Amelyiknek volt agya azzal nem csak szex volt.Szóval rajtad is múllik hogy csak egy patronos leszel e vagy sem...
2013. júl. 4. 09:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a zsákmány akiért küzdeni kell, és nehezen adja magát, az a legfinomabb. Ezt minden ragadozó tudja. Csak ők azért, mert a szervezetükben termelődő adrenalin és egyéb anyagok finomabbá teszik a húst. A pasi is ösztönből cselekszik, az kell neki leginkább akit a legnehezebb megszerezni. Lehet nem tűnik annyira aktívnak, mert az idő nem sürgeti, addig más könnyen kapható csajokkal múlatja az időt, de titkon vágyik arra az igazán nehezen kapható nőre.
2013. júl. 4. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!