Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerettessem ki a barátnőmet egy fiúból?
A barátnőm 15 éves, a fiú ugyanannyi, de egy évfolyammal feljebb jár. A barátnőm (hívjuk most Timinek) érzései elég hullámzóak a fiúval kapcsolatban (akit hívjunk Ádámnak). Szóval nem szerelmes a fiúba, viszont nagyon rajong(ott) érte egész évben. Nagyon. Ez azt jelenti, hogy minden Ádám körül forgott, szinte csak róla volt hajlandó beszélgetni mindenkivel (már aki be volt avatva). Lépéseket, hát, tett felé, de szerintem ez nem volt annyira egyértelmű a fiúnak. Elég elvont. Timi olyanokat csinált, hogy pl. ráírt facebookon, adott neki egy muffint Karácsonyra, vagy "véletlenül" arra ment haza amerre Ádám.
Hm, de egy kicsit eltértem, talán ez nem is annyira lényeges. Szóval ez a fiú szerintem (és más szerint is) egyáltalán nem érdemli meg a barátnőmet, tényleg nem neki való. És már Timi is elhatározta, hogy ki akar végre szeretni belőle, és belátta hogy jobbat érdemel...
Csak az a gond, hogy fogalmunk sincs, hogyan kell az ilyet csinálni. Amit még tudni kell, hogy a barátnőm most úgy érzi, hogy "elbukott" meg ilyenek... De az a helyzet hogy szerintem a fiú tényleg csak szimplán semmit sem vett észre az egészből. Plusz, egyfolytában úgy érzi, hogy ő nem elég jó ahhoz a fiúhoz, aki biztos híres lesz később meg rengeteg csaja lesz meg ilyesmi... Komolyan nem értem mi van vele, Ádám teljesen érdektelen, szerintem soha nem volt barátnője és a közeljövőben nem is lesz, görbe a háta és nagy az orra, plusz otthon szokott (gyenge) számokat írogatni. Ettől függetlenül tök egoista és flegma a srác, és szerintem lány még nem nézett rá úgy, mint jó pasira.
Szóval. Elég hosszú leírást írtam mindenről. Hogyan szerettessük ki Timit Ádámból?
2! igaza van
mi az szerinted nem érdemli meg a barátnődet? szóval addig beszéltél neki, míg be nem látja, ez igen
amúgy ha újra suliba jártok, ez megint előjön, nem tudsz tenni semmit, amúgy hagyjad már majd ő eldönti mit akar N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!