Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze vagyok törve, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vagyok törve, nincs értelme az életnek?

Figyelt kérdés
Mit csináljak?
2013. júl. 3. 21:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én ugyan ezt érzem, és nagy vonalakban ugyanez a sztorim is. Fogalmam nincs mi érdekelne, mit csinálnék szívesen. Emiatt nincs kedvem semmihez, vannak haverjaim, de nem élvezem úgy a bulikat sem, nem csajozok, mármint csajozok, de mindig csak egy lány érdekel, aki ráadásul még arra sem ad esély, hogy küzdjek érte. Pedig benne még hittem, de már ez is egyre jobban eltávolodni látszik. Látens megfosztottság modell, azt hiszem így hívják szakszóval ezt az állapotot. Jó sok pénz mondjuk segítene, akkor húznék körbejárni a világot kicsit, leszarnék mindent, utazgatnék, ismerkednék. De nem kapok munkát sem, pedig van eszem. Szar munkáim lehetnének, de nem fogok 1 gyárban rohadni 3 műszakban 90 ezerért, inkább éhen döglök. Mit csinálj? Majd ha kitaláltad szólj nekem is :D
2013. júl. 3. 22:38
 22/23 anonim ***** válasza:
Amúgy eléggé mélyen vagyok, de tudom még lentebb is taszítani magamat, már komolyan az kezd érdekelni, mi az a mélység, ahonnan még fel lehet állni. Ez még nem elég pöce, ennél jóval szarabb helyzetből is fel tudok állni :D Gondolj arra, ha sikerül, mennyivel erősebb leszel, mint az, akinek sosem volt gondja. Csövesnek is kell lennie valakinek :DD Legalább a csaj összejöhetne, biztos jó nagyot lendítene ezen az egészen, de meg tudom érteni őt is, miért is kellek, amikor akaratlanul is ezt a lúzerséget sugárzom.
2013. júl. 3. 22:43
 23/23 A kérdező kommentje:

Doug köszi. Mintha egy ördögi kör lenne ez. Igen, nekem is ráült a kisugárzásomra már ez az egész. Eszem nekem is van, sokat tanultam, de ezt nem tudom még kamatoztatni, mert amit tanultam itthon még ismeretlen egy kicsit. Nem kommunikáció és média típusú. Nem nézem azt sem le, de ez komolyabb, természettudományos.

Nem vágom mi a megoldás, nincsenek rokonaim, nem élek nagyvárosban, ahol legalább járkálhatnék állásinterjúkra, lóvém meg véges arra, hogy minden héten utazgassak állásinterjúra. Nem tudom mi isten terve velem, ha van :D

2013. júl. 3. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!