Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek egy híres pasival?
Figyelt kérdés
Megismerik az utcán..boltban..mindenhol.. Úgy érzem hogy tudnám szeretni de emiatt hezitálok.. Ti mit csinálnátok ?2013. júl. 3. 19:47
1/21 anonim válasza:
Attól függ. Ki az? Elmondhatod, úgy is mindenki ismeri
2/21 anonim válasza:
Megpróbálnám vele, úgyis csak akkor derül ki, hogy hogyan bírom a felhajtást körülötte.
3/21 A kérdező kommentje:
Legyen elég annyi hogy itthon az emberek 99%a megismeri az utcan es sajnos nemsajnos sokan oda is mennek hozzá..
2013. júl. 3. 19:51
4/21 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod de azt észben kell tartanod sok nő legyeskedik körülötte!
5/21 anonim válasza:
Ne szivass ki az? Elmondanád nekem priviben?
6/21 anonim válasza:
Szerintem ez ne gátoljon meg benne :)
De amúgy kiváncsi lennék. Nem a borstól vagyok nyugi :D
7/21 anonim válasza:
Privátban írd meg légyszi. Én is voltam egy ilyennel hátha ugyanaz.
8/21 anonim válasza:
nem, a Te életed is megváltozna ettől, N
9/21 A kérdező kommentje:
Ha te megirod 7es priviben hogy kivel akkor enis.
2013. júl. 3. 19:56
10/21 anonim válasza:
Szerintem ne. Nem bírnád, plusz ha tényleg olyan ismert, azzal csal meg akivel akar, mert a nők valószínűleg a lábai előtt hevernek. Te ezt hosszú távon biztosan nem bírnád, még ha hűséges is lenne, akkor is előbb-utóbb előtör a gyanakvás, és ez fog majd megmérgezni...
Valamint nyilván így ideje sem sok lenne rád. Amúgy annyit legalább mondj, hogy milyen körben ismert? Zenész, sportoló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!