Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi van velem. Lehet, hogy terhes vagyok? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Kb. másfél hete folyamatosan éhes vagyok, nagyon hamar lefáradok és néha fáj a hasam bal alul. Ma kéne megjönnie de még semmi. A barátommal még nem feküdtem le, de már kerültünk olyan közel egymáshoz, hogy ott volt a bejáratnál... Tanácsokat és válaszokat várok! Köszi.2013. júl. 3. 13:44
1/4 anonim válasza:
Ha még nem feküdtetek le akkor elvileg nem lehetsz terhes! De azért nem árt ha veszel egy terhességi tesztet!
2/4 anonim válasza:
A stressz is okozhatja ezt. Sokat gondolkozol mostanában ezen a kérdésen, és beképzeled magadnak.
3/4 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg. :S Szüleim itthon vannak nem tudok semmit csinálni annak érdekében hogy esetleg megjöjjön. Barátom viszont elutazott és csak holnap jön haza, vele sem tudok megbeszélni most semmit. Segítsetek kérlek!! Nagyon félek. Pedig még csak nem is voltam soha senkivel úgy együtt.
2013. júl. 4. 12:05
4/4 valaki : válasza:
No para :)) Szerintem is beképzeled.
Hallottál már az álterhességről? Nézz utána, minél többet agyalsz rajta,annál jobbal elhiszi a szervezeted,hogy terhes vagy, annál jobban arra utalnak a tünetek is.
De a hasgörcs nem feltétlenül az. Émelygés reggelente,mellek megduzzadnak... Ez a klasszikus terhességi tünet.
Lehet,hogy a hasad azért görcsöl,mert most valamiért nehezebben jön meg. én is voltam már így...
Szóval nyuuugi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!