Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne mostantól a mának élni?
Mármint, bármikor meghalhatok. Eddig folyton tervezgettem, de mindig csak a jövőre gondoltam, halasztgattam a dolgokat, de most, egy film hatására teljesen átértékeltem a dolgokat. A jelennek akarok élni, minden nap annyi mindent csinálni, amit csak lehet.
Elhatároztam, hogy próbálok minél több embert, állatot, növényt boldoggá tenni, legfőképp anyukám, aki annyi mindent adott nekem, és én sokszor olyan csúnyán bántam vele.
Szerintetek helyesen gondolkozom?
17L
AZ hogy a jelenben élsz nem azt jelenti hogy felelőtlen vagy. Hogy nincsenek céljaid amit meg szeretnél valósítani.
Annyit jelent hogy ha valamit teszel azt a jelenben teszed. Nem gondolsz másra csak a jelen pillanatra. És ez az amit nehéz megcsinálni.
Könnyű a mának élni amíg a szülők nyomják a lét. De valamin akkor is pörögni fog az agyad.. A mának élni és a jelenben lenni nem ugyanaz. Tehát nem az a fontos hogy mit teszel, hanem az hogy hogyan teszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!