Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa, ha egy lány? (bővebben lent)
-Szereti a videójátékokat
-Szereti a sört
-Nem szeret szoknyát hordani (még nyáron is csak farmer forrónadrág jöhet szóba)
Egyébként csajos és igényes, csak vannak ilyen "furcsaságai".
19/L
Köszi mindenkinek. :)
Ami véletlenül kimaradt: metalt hallgatok.
Főleg folk/pagan, gothic, symphonic, black, metalcore, trash, death
Az is megvan.
Meg a sportimádat:D
Ez egyáltalán nem nőietlen. Csak emberi dolog, ki mit szeret. Egy férfi, aki nem iszik, nem néz focit, nem vágják rá rögtön, h bzi..
Miért ne lehet nőies? Attól hogy nem J.B.-t hallgatunk, még lehetünk csinosak, ápoltak.
Meg se mondaná senki, hogy a virágos felsőmbe, fehér kis-szoknyámban, balerinacipőmben, a zöld kis fülesemmel, hogy ki vagyok. Pláne hogy belőle Rammstein szól. Meg hogy épp azért fáj a kezem, mert tegnap elszaladt velem a ló, és 5 órán át lőttem cod2-be.
Ugyanúgy adok magamra nem vagyok bunkó, csinálom a házimunkát, mint egy nő, csak ha a barátommal megyünk valahova, nem cappy-t kérek, hanem egy sört. Ennyi...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!