Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig az idiótákat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig az idiótákat fogom ki? ) :

Figyelt kérdés

Sosincs szerencsém a pasikkal...

Az egyik csak ágyba akart vinni, a másik szintúgy csak szexre ment, a harmadik egyszerre udvarolt, játszott el a hősszerelmest nekem és a barátnőmnek - úgy, hogy tudta, barátnők vagyunk-, a negyedik elhitette velem,hogy ő tényleg más, megbízható, majd, amikor én teljesen beleszerettem,kidobott. Aztán fölbukkant a semmiből, szórakozott még egy kicsit, játszott egy sort az érzéseimmel, aztán meg átment bunkóba. És mindez kevesebb, mint egy év alatt.

Miért történik velem ez mindig? :((

18/L

2013. júl. 2. 14:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És hogy történik az, hogy "nem hagyod?"
2013. júl. 2. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:

"Csak azt teszik be oda, aki hagyja."

Ez igaz. Ha nem akarod, hogy odategyenek, akkor szállj le a csajról, és rá se nézz. :) Ilyen egyszerű kikerülni a barát-zónát.

2013. júl. 2. 15:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért történik ez veled, mert még nem találkoztál velem.
2013. júl. 2. 15:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Barátzóna elkerülés:

1, Még az elején finoman célzol rá hogy nem barátkozni akarsz, hanem megismerni mint férfi a nőt.

2, Amikor megpróbál betenni a barátzónába: Megmondod neki hogy ti nem lennétek jó barátok vagy szimplán megsértődsz és hanyagolod.

2013. júl. 2. 16:18
 15/15 anonim ***** válasza:

10. vagyok megint.

14, szinte teljesen eltaláltad.

Ha az elején leszögezed, hogy mint nő érdekel és nem mint egy haver akkor másképp áll hozzád.

Meg szerintem teljesen felesleges valaki mellett barátként ott lenni, ha te többet szeretnél.

Csak szenvedsz, őt meg becsapod. Így inkább érdemes nélküle, mint úgy vele, hogy csak fáj utánna a szíved.

Ráadásul nem csak 1 nő van a világon, simán kereshetsz másikat, semmi nem kötelez, hogy azért az egyért epedj. ismeretlenül úgy se szeretsz bele.

Én senkivel se vagyok haverságban, aki nem akart,mint pasit maga mellé.

Túl őszinte vagyok hozzá, és van önbecsülésem is.

2013. júl. 2. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!