Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy jó csaj elfingja magát, megérzitek, hogy büdös a hónalja, lába, szája stb?
Hát ha valaki igénytelen, ápolatlan, akkor igen, gáz.
De pl. csomószor előfordul, hogy kertészkedés, munka, kirándulás, sport után izzadt vagyok, koszos vagyok, és legszívesebben én is elülnék magam mellől a buszon, de ettől még nem tartom magam gáznak. És a párom sem engem.
Régebben volt, hogy az éppen aktuális barátnőm elfingta magát előttem.
Még nem tartott ott a kapcsolatunk, hogy egymás előtt csináljuk. Teljesen véletlen volt, kicsúszott neki. Először kicsit kínos volt, de egyikünk se csinált belőle ügyet, a végén jót nevettünk rajta. Ez már sok éve volt.
Nemrég is tetszett egy csaj. Együtt dolgozunk. Nagyon jó alakja van, kedves, aranyos, nagyon bejött. Egyik reggel együtt jöttünk egy tömött buszon. Beszélgettünk. De akkora tömeg volt, hogy a szája kb 20 centire volt az arcomtól. Akkor éreztem, hogy nagyon büdi a szája és egyből ki is ábrándultam belőle.
Szóval ez szerintem is sokkal gázabb, mint egy kicsusszanó véletlen fingadozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!