Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zúgok bele minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zúgok bele minden pasiba aki kedves velem?

Figyelt kérdés

Van kapcsolatom, nem keresek párt, de mégis ha valaki kedves hozzám hirtelen fellángolok (nem szerelem még, azt csak a kedves iránt érzek). Mi ez a kettősség? Mit tegyek, hogy ne legyen így?

22/L

2009. okt. 15. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
tudom hogy ez nem segít rajtad,de én is teljesen így vagyok ezzel,és nem tudom miért.pedig megkapok mindent a kapcsolatban,szóval...de teljesen átérzem amit mondtál.várjuk együtt hátha valaki meg tudja mondani..
2009. okt. 15. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
azt hiszem csatlakozom hozzátok..
2009. okt. 15. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Veled egykorú lány vagyok és azt hiszem tudom miről beszélsz. Én arra jöttem rá, hogy nekünk nőknek szükségünk van arra, hogy folyamatosan kapjunk a külvilágtól is visszajelzéseket, hogy kedvesek vagyunk, vagy izgalmasak vagy érdekesek...sorolhatnám ki mire. És ha ezt megkapjuk akkor érezhetünk valami melegséget jó kedvet tőle, ki mit. Ha egy férfi kedves velünk akkor is talán ugyanez történik. Szerintem ez sokunknál így van. Én kicsit hiúságnak érzem de én sem vagyok különb:(

Mit gondolsz erről?

2009. okt. 15. 19:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazad van, ezt még eddig nem fogalmaztam meg, de teljesen egyetértek veled (3. válaszolónak) :)

Hát, jó, hogy nem vagyok ezzel az érzéssel egyedül :) Köszönöm a válaszaitokat!

2009. okt. 15. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egyszerű szeretethiány.
2009. okt. 18. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Éppen kérdezni akartam, merre laksz... de ha van párod, akkor maradj csak mellette. Akik írtak, igazuk van - de gondolkozz el, mi az, ami talán hiányzik a kapcsolatotokból. Túl kiszámítható? Akkor tegyétek kicsit változatosabbá! Van itt jó pár ötlet: olvass vissza!
2009. okt. 18. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!