Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zúgok bele minden pasiba aki kedves velem?
Van kapcsolatom, nem keresek párt, de mégis ha valaki kedves hozzám hirtelen fellángolok (nem szerelem még, azt csak a kedves iránt érzek). Mi ez a kettősség? Mit tegyek, hogy ne legyen így?
22/L
Veled egykorú lány vagyok és azt hiszem tudom miről beszélsz. Én arra jöttem rá, hogy nekünk nőknek szükségünk van arra, hogy folyamatosan kapjunk a külvilágtól is visszajelzéseket, hogy kedvesek vagyunk, vagy izgalmasak vagy érdekesek...sorolhatnám ki mire. És ha ezt megkapjuk akkor érezhetünk valami melegséget jó kedvet tőle, ki mit. Ha egy férfi kedves velünk akkor is talán ugyanez történik. Szerintem ez sokunknál így van. Én kicsit hiúságnak érzem de én sem vagyok különb:(
Mit gondolsz erről?
Igazad van, ezt még eddig nem fogalmaztam meg, de teljesen egyetértek veled (3. válaszolónak) :)
Hát, jó, hogy nem vagyok ezzel az érzéssel egyedül :) Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!