Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom kideríteni, hogy mennyire nézek ki jól?
Figyelt kérdés
Nem itt szeretném kideríteni, tehát nem küldök képet senkinek. Itt ötleteket szeretnék gyűjteni, hogy hol és hogyan lehet, ha lehet.2013. júl. 1. 19:15
2/13 anonim válasza:
Kimész az utcára és megfigyeled az emberek reakciót mikor meglátnak.
3/13 anonim válasza:
Kérdezz meg random embereket az utcán, hogy egy tizes skálán hányra ítélnek. Persze csak ha van elég bátorságod ehhez.
4/13 anonim válasza:
Szerintem még mindig egyszerűbb ide kipakolni a képedet.
5/13 anonim válasza:
Csúnya vagy, látatlanban megmondom.
6/13 anonim válasza:
A legjobb az utcán megfigyelni az emberek reakcióit: tőlem pl mindenki undorodva fordul el --> szóval ronda vagyok.
7/13 anonim válasza:
Írj egy kamu kérdést, ami után elkérik a képedet. Én így csináltam. :D
8/13 A kérdező kommentje:
Annak ellenére, hogy hím nemű vagyok, meg szoktak nézni az utcán, de ezt nem tartom mérvadónak, mert kb. mindenki csinálja mindenkivel. Milyen egyéb "reakciót" lehetne figyelni?
2013. júl. 1. 19:29
9/13 anonim válasza:
Küldj képet privátban és mondok őszinte véleményt! :) (21L)
10/13 anonim válasza:
Engem mikor meglátnak nevetnek mert sokan mondják hogy aranyos vagyokXDMint egy 11éves kislány hát ez van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!