Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok (20- felett) ez mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok (20- felett) ez mennyire ciki? Ti hogy viszonyulnátok ehhez?

Figyelt kérdés

25 éves pasi vagyok és még nem volt párkapcsolatom. Nem vagyok szűz, voltak egy-két laza kapcsolatom... de párkapcsolatom még nem volt. (ami kicsit ironikus, mert jobban vágynék rá, mint kalandokra)

Ti mit szólnátok ahhoz, ha egy ilyen pasival randiznátok, akinek még nem volt párkapcsolata?

Érdemes a "szexkapcsolatokat" párkapcsolatnak hívni?

Már ha nem késő az egész, mert már lehet hogy el van b*szva minden úgy ahogy van. Elvégre nem természetes hogy 25 évesen még nem volt párkapcsolatom.

2013. júl. 1. 18:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha amúgy minden rendben lenne, akkor természetesen nem zavarna.
2013. júl. 1. 22:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Bennem ez abból a szempontból ébresztene kétségeket, hogy tudsz-e kezelni bizonyos párkapcsolati helyzeteket, nehézségeket. Ebben a tekintetben igenis szükség van bizonyos tanulságokra, tapasztalatokra. Én elég sokat csalódtam, sok kudarc van a hátam mögött, én a magam részéről jobban örülök egy hozzám hasonlónak. Valahogy ha az ember átélt ilyet, másképp, érettebben áll a dolgokhoz. Mindazonáltal nem vagy lemaradva még semmiről, minden zsák megtalálja a foltját.
2013. júl. 8. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!