Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre akkora a mellem mint bármelyik fiúnak! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 18:05
1/11 anonim válasza:
én fiu vaok, de nekem még nincs mellem... (képet küldesz, akk megmondjuk mennyire sulyos)
4/11 anonim válasza:
Attól függ. Hány éves vagy? Ha még tinédzser akkor ne foglalkozz vele, ha már 20 felett akkor se foglalkozz vele :D aki szeret az elfogad.
5/11 anonim válasza:
A kor is számítana a kérdésben.
Ha 14,akkor fog az még nőni.
6/11 anonim válasza:
Rendben van az! Nem szereti mindenki a hatalmas melleket. Fogadd el magad.
7/11 anonim válasza:
És? Azért a fiúk nem két lábon járó csöcsöt látnak egy lányban... Akkora, akkora, ez van. Nem ez a mérvadó.
9/11 anonim válasza:
Nekem is nyugi:( Szar érzés tudom, mert ezzel semmit nem lehet kezdeni, akármit eszel, akármilyen kitartóan sportolsz, nem tudod befolyásolni! Ha meg megműttetnénk akkor is csak egy darab műanyag lenne ott:(
10/11 anonim válasza:
Hát cseréljünk :D Én férfiként nagyon kövér vagyok, szóval akkora mellem van, hogy sok lány megirigyelné :D Legalább akkor onnan eltűnne a háj, de azért még maradna rengeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!