Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretem már úgy mint a legelején?
Össze vagyok zavarodva nagyon, legszívesebben szakítottam volna vele mert már nem szeretem úgy mint a legelején, de amikor megharagudott rám emiatt, és úgy 1 napig nem keresett akkor nagyon kétségbe voltam esve és úgy éreztem, nem akarom őt elveszíteni :(
Kérlek segítsetek!
19éves lány
sajnos idővel múlik a szerelem
velem is így volt....mikor szakítottunk az expasimmal rossz rzésem volt...mert úgy éreztem hiányzik...kibékültünk...jrtunk még egy darabig de már közel se volt olyan mint a legelején...kiszerettünk egymásból és megszokásból voltunk együtt...a kapcsolat végére megutáltunk egymást így vége lett...
Ez sajnos tipikus probléma a fiataloknál,de felnőtteknél is előfordul,azzal a különbséggel,h nekik már több minden forog kockán,nem csak annyi hogy szakítsunk e vagy sem.
Ami biztos:
A szerelem elmúlik idővel,ez tőletek függ,hogy mennyire ragaszkodtok egymáshoz,kitartotok e továbbra is egymás mellett.
Az én meglátásom:
Szakítani fogtok,mert vagy te,vagy a barátod rá fog ébredni,hogy még fiatal,pasizni/csajozni kell előttetek az élet.
Ez a hátránya a komoly kapcsolatoknak fiatalon,hogy legtöbb esetben vége lesz.És én is átestem ezen.26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!