Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit tőlem? XD (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Na szóval egy srác, nem tudom mennyi idős pontosan de kb 26-28 lehet (én 17 vagyok), apám egyik haverja, és egy csomószor észreveszem hogy bámul, persze amikor ránézek rögtön próbál úgy tenni mintha nem bámult volna XD Meg folyton hozzámér ezt most úgy értem hogy például ad egy pohár vizet vagy mittudomén és direkt letapizza közben a kezem XD Sokszor mélyen a szemembe, meg mostanában néha megfogja a kezem amikor beszélgetünk.... Egyszer meg amikor valaki megjegyezte hogy szép vagyok azt válaszolta az illetőnek hogy "bizony, kár hogy nem idősebb 10 évvel". Szóval most nem tudom mi a helyzet. Leszögezném hogy én nem akarok tőle semmit, de barátként nagyon bírom XD2009. okt. 15. 18:09
1/7 anonim válasza:
Ha nem akarnál tőle semmit akkor nem kérdezted volna itt meg:)
Amugy teljesen egyértelmű a szitu, bejössz neki csak azért zavarja hogy ilyen fiatal vagy;)
2/7 anonim válasza:
dugasd meg vele magad, ő is ezt akarja!!!
3/7 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló köszönöm a "hasznos" választ XD
1-es Én tényleg nem akarok tőle semmi OLYAT :D Csak kicsit zavar a szituáció :D Meg ha egyértelműen a tudtára adom hogy nekem nem jön be, és utána kiderül hogy igazából neki se tetszettem csak félreértelmeztem a dolgokat akkor az elég ciki lenne :D
2009. okt. 15. 18:22
4/7 anonim válasza:
egyszerűen XD ne foglalkozz XD vele XD
keress valami korban hozzád illő kedves srácot XD
5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy muszáj vele jóban lennem mert apával nagyon jóban vannak, hetente 3szor találkozok vele, feltűnő lenne ha kerülném :)
2009. okt. 15. 18:26
6/7 anonim válasza:
ha zavar akkor is kerüld ne hagyd hogy molesztálgasson...
7/7 anonim válasza:
XD K XD E XD R XD Ü XD L XD D XD E XD L xDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!