Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexis fiúk? Bejövős?
Figyelt kérdés
Ezt eszem, ezt iszom, ezt játszom:D2013. júl. 1. 14:59
21/32 anonim válasza:
Számítógép hangfalad csak van.
Cod2-t torrentről lekaphatod ha nagyon muszáj.
Sörért és mirelit kosztért átmehetsz boltba.
Ami igazán kéne, az nincs rajt a képen, hisz ő csinálta..:DDDD
22/32 A kérdező kommentje:
Soha ne akarj nőt...(se férfit...azt tényleg ne)
A párkapcsolat...pfej, szemét dolog ez a szerelem, egy rohadt nagy összeesküvés.
Na jó, túl sok anime-t néztem már:D Kva Welcome to the NHK!
2013. júl. 1. 15:34
23/32 anonim válasza:
Neked nem volt véletlenül valami barátod? Vagy nem ugyanaz a sunset vagy? Vagy már fassetuggya'. :D
24/32 anonim válasza:
Az egyetlen anime, aminek az összes részét láttam, az a Trinity Blood volt. Mi ez az NHK?
25/32 A kérdező kommentje:
Hát de..volt.
Sunset meg csak egy van.
2013. júl. 1. 15:39
26/32 A kérdező kommentje:
Ez ilyen depis anime, nem ajánlott.
2013. júl. 1. 15:40
27/32 anonim válasza:
Szexis háát,de hogy nézel ki? :DDD
28/32 A kérdező kommentje:
Szép lány vagyok, csak most fésületlen:D
2013. júl. 1. 15:42
29/32 anonim válasza:
Szerelem nélkül sosem kezdtem volna el "verseket" írni és még midig abban a naiv hitben élnék, hogy normális vagyok:D
30/32 anonim válasza:
Ebbe semmi különleges nincs. Egy doboz sörtől meg egy cod2től nem lesz valaki szexis...Ennél komolyabb dolgok kellenek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!