Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, milyen ez a cici?
Szerintem fel kéne varratnom. :(
Ne úgy nézzetek rá, mintha 18 lennék. 31 vagyok, van 2 gyerekem. Ez eléggé meglátszik sajnos rajtuk. Sosem volt peckesen álló cicim, mert mindig nagyok voltak. :(
A testem többi részén dolgozom diétával,sporttal, de a cicimmel nem tudok mit kezdeni.
Nyilván melltartó nélkül csak a férjem lát, ő azt mondja, ha rám néz, a 2 gyönyörű gyerekünket látja. De én szeretném magam szexinek érezni, szeretnék neki tetszeni.
Szerintetek nagyon gáz?
Törpilla, majd írj privit, hogy te végül hogyan döntöttél!
Szerintem neked nincs rá szükséged a kép alapján. :)
Köszönöm a válaszokat.
Tisztában vagyok vele, hogy normális, ha egy kicsit megereszkedik az évek során. Szóval még gondolkodom rajta.
Aranyosak vagytok, hogy biztattok. :)
Az első gondolatom a képek láttan az volt, hogy milyen istenit lehetne mellszexelni veled:D
Szóval szerintem egyáltalán nem gáz. Én nem csináltatnám meg
Köszönöm a válaszokat, egyáltalán nem ilyenekre számítottam!
Még egyszer rákérdezek a páromnál, és ha ugyanazt mondja, hogy neki bejön, akkor maradnak ilyenek. :)
Az itt a kérdés,hogy neked mi a véleményed róla?!Miért mások véleménye érdekel?!Ha nincs vele gerincproblémád,akkor így szép,ahogy van.
Ezt férfiként mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!