Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akivel 14 éves korába még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akivel 14 éves korába még senki nem akarat járni az azért van mert ronda?

Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 21:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"Masok mar jarnak az osztalyban sexeltek ballagas banketten"

Tényleg azt hiszed, hogy az lenne a normális? :o

2013. jún. 30. 21:36
 12/19 A kérdező kommentje:
Sajnos a legtóbb lánynak nagyobb a melle az osztalyban
2013. jún. 30. 21:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Még bőven nőhet a melled még épp, hogy csak kamaszkorba léptél.
2013. jún. 30. 21:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Te elolvasod a valaszokat, vagy csak a sajat butasagod szajkozod?

14 eves kiskoru gyerek vagy, ezt sikerult felfognod? Megis mirol maradnal le 14 evesen? Legozz inkabb vagy Barbiezz, az valo a te korodhoz.

2013. jún. 30. 21:41
 15/19 anonim ***** válasza:
A mell még nő 15-16-17-18 évesen is. Nem kell aggódni, mert még fejlődsz, hízol, nősz magasságra és mellméretre is. Szóval a mell nem lesz probléma. Mondjuk egy kis torna segít a mell növekedésben, mert egy kis része izom. De ráérsz a szexel 17 éves korodig mindenképp. Mivel még érzelmileg nem vagy érett. Ez azt jelenti, hogy ha nem vagy szerelmes akkor nem kell lefeküdnöd azért, mert más ezt csinálja. A szerelem meg egy nagyon felkavaró érzés, észre fogod venni. Ha szerelem nélkül fekszel le valakivel, akkor nem lesz egy nagy emlék, mert majdnem hogy semmit nem fogsz érezni vagy nem tudsz majd ellazulni. Ja, a kérdésedre a válasz nem azért mert ronda, és nem azért mert kis melle van, egyszerűen nem jött még el a napja a dolognak.
2013. jún. 30. 21:44
 16/19 anonim ***** válasza:

"Sajnos a legtöbb lánynak nagyobb a melle az osztalyban most" Ez komoly kérdés? Szerinted a pasik úgy választanak párt, hogy mekkora a nő melle? Igen, van aki így, de annak csak arra kell a csaj. Szerinted akinek kicsi a melle az buta, csúcsa, nem ért semmihez, gusztustalanul öltözködik, bunkó? Nekem volt olyan kapcsolatom (és nem a mell miatt nem vagyunk együtt) ahol nagyon jól megvoltunk nagyon sokáig. Erre több helyről hallom vissza, hogy nem értik, hogy lehetünk meg ilyen jól, meg hogy X egyáltalán mit akar tőlem, mert ő mindig is az extra nagy mellű nőkre bukott. Na igen, mert akkor még csak az volt neki fontos.

Egyébként én 14 évesen játszottam a barátnőimmel, kutyát sétáltattunk, kirándultunk, TV-ztünk, meg a kedvenc énekeseink képeit nézegettük és meg sem fordult a fejünkben igazi párkapcsolat.

2013. jún. 30. 21:45
 17/19 anonim ***** válasza:
36%
Bszd meg én 17 évs vagyok és nincs barátnőm, akkor mivan? :D
2013. jún. 30. 21:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Én meg le se írom hány éves vagyok és senkim sem volt.
2013. jún. 30. 21:48
 19/19 anonim ***** válasza:
14 éves gyerek vagy, hova aggódsz még? 14 évesen még senki sem fejlett testileg (se lelkileg)
2013. jún. 30. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!