Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már itt helyes fiút?
Én fiú vagyok de hozzászólnék a kérdéshez. Eddig 8-10 olyan lány volt innen, akivel elbeszélgettem hosszabban, és képcsere is volt. Mielőtt jönnének a trol válaszok nem másról láttam képet, mert facebook profilt cseréltünk és a mindegyikkel beszélgettem facebookon is. Meglepő de mindegyik fiatal, kedves, jó kinézetű lány volt. És hogy a kérdésre is válaszoljak ők is engem szimpatikusnak tartottak mind külső mind belső alapján. Úgy érzem bármelyik benne lett volna velem akár személyes találkozásba is csak az a baj hogy a legközelebbi is 200 Km-re lakik tőlem. Ha csak egy is lett volna amelyik 50 Km-es körzetbe lakik tőlem akkor biztos vagyok benne hogy lett volna személyes találkozó is. Szóval én el szeretném oszlatni azokat a tévhiteket, hogy lányokból csak 13-14 éves tinik, vagy idősebb de ronda, vagy bármilyen testi, vagy szellemi fogyatékkal élők járnak erre az oldalra. Én sok normális lányt megismertem itt.
Fiúkról nem tudok nyilatkozni :D
Köszi Kedves vagy!:) Elmondása szerint, élete legjobb döntése volt, mikor leutazott hozzám!:)
Az is nagyon jó mikor együtt vagyunk, akkor vagyunk a legjobbak!..minden téren.^^':D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!