Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhesség?

Figyelt kérdés
21-én voltunk együtt a barátommal. Védekeztünk, bár bevallom nem egész végig. A menzeszem sosem volt percre pontos, általában nagyon hó végén, vagy eléggé hó elején jön meg. Tegnap csak barna folyásom volt, ezenkivűl olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, gondolok itt a (nálam) nagyon enyhe hasi fájdalmakra. Reménykedhetek benne, hogy megjön normálisan, vagy kössem fel a gatyámat. Ezenkívül semmi más bajom nincs. Az értelmetlen, lehurrogó válaszoktól pedig mentességet kérek ;)
2013. jún. 30. 11:58
 1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha nem élvezett el benned, akkor nem nagy az esélye. Persze, az előváladék is tartalmaz élő spermiumokat. Ne aggódj. Viszont legközelebb, védekezzetek!!
2013. jún. 30. 12:02
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, egy kicsit megnyugodtam. pár napja csak stresszelek, jó lenne ezen túl lenni, és még egyszer ilyet soha. irány gyógyszert feliratni! persze csak ha ezt túlélem. ;)
2013. jún. 30. 12:12
 3/8 anonim válasza:
Nem kell izgulni, megfog jönni. :)
2013. jún. 30. 12:17
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm, én is bízom benne.

pedig régen a hátam közepére sem kívántam a havimat. most meg azért imádkozom...a sors:)

2013. jún. 30. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy az
2013. jún. 30. 12:57
 6/8 anonim válasza:

1. vagyok

Na megjött? :)

2013. júl. 3. 17:43
 7/8 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy elég komplikált ez az egész.

megjött, nagyon erős volt, de ez csak másfél napig tartott. utána gyorsan lecsillapodott, és el is múlt. szóval nem nagyon értem. de három terhességi tesztet csináltam. mind negatív. szóval terhesség úgy néz ki kizárva. saját véleményem szerint csak velem lehet baj.

2013. júl. 12. 20:56
 8/8 anonim válasza:
Lehet kicsit felborult a hormonháztartásod. Nyugalom, helyre fog állni :)
2013. júl. 13. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!