Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják állandóan, hogy élőben kell ismerkedni, ha sok embernek ez szinte lehetetlen?
Nagyon sok ember, főleg férfi küzd manapság azzal, hogy élőben "nem akarják észrevenni." Különféle okok is lehetnek, mivel minden ember más. Viszont nekik is mindenki azt mondja, hogy ismerkedjenek élőben!
De mégis hogyan?
Én soha nem próbáltam a netes ismerkedést, valahogy nem az én világom, mert tudod neten bármit lehet írni, élőben azért látod hogy milyen reakciót ad amikor arról beszélsz vele.
pl:
Bejövök neked? :
-Neten: Igen, jól nézel ki és lehet meg a gép előtt: Hogy nézz már ki..
Élőben megkérdezed, akkor látod hogyan mondja, és milyen reakciót vág le amikor megkérdezed
Remélem érhetően írtam.:D
egyszer próbáltam neten ismerkedni, a pasi csak az arcáról küldött képet, élőben vagy 150 kiló volt
eléggé sokkolt, a fején a képen persze nem látszott hogy hát izé... kb. sz.rrá lapítana az ágyban merthogy alig volt 40 kiló akkoriban
azóta csak élőben ismerkedek, nem túl helyes, átlagos pasikkal, mert tőlük nem félek.
hidd el megy ez, csak mondogatni kell magadnak hogy meg tudom csinálni és odamész és megcsinálod, ennyi.
élőben nem érnek olyan sokkok és meglepetések mint neten
nincs annyi fájdalmas csalódás
"azóta csak élőben ismerkedek, nem túl helyes, átlagos pasikkal, mert tőlük nem félek."
Írnál példákat, ha kérhetlek, akár itt, akár privátban, ahogy gondolod! Minden egyes apró részlet érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!