Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Vonzóbb az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Vonzóbb az ilyen test, mint a nagyon vékony modellalkat? Képpel!

Figyelt kérdés

Függetlenül attól, hogy melyik híresség szerepel a képen, arra lennék kíváncsi vonzónak találjátok-e az izmosabb combot, hasat. Köszönöm!

[link]

[link]

2013. jún. 30. 10:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
Persze hogy vonzó az izmos comb meg has de még ezeken a képeken se egy hű de vastag a csajszi szóval még lehet ennél is izmosabb :) 23/F
2013. jún. 30. 11:00
 12/22 anonim ***** válasza:
A képen látható testalkat pont ideális számomra,picit több anyag vagy picit kevesebb még nem rontana a képen.De a két típus amit sztárolni szokás(molett,sovány) szerinte,m mindenhogyan hátrány.
2013. jún. 30. 11:02
 13/22 anonim ***** válasza:

Hát speciel nekem ez a túl vékony: [link]

Amit te linkeltél, azzal semmi probléma, sőt, ha annál kicsit husisabb, az se baj. :)

Speciel nekem az ilyen alakú lányok is tetszenek: [link]

A lényeg, hogy arányosak legyenek.

2013. jún. 30. 11:07
 14/22 anonim ***** válasza:
13-as. Akit te linkeltél, annak az a baja, hogy a karjai (már már ijesztően) vékonyak.
2013. jún. 30. 11:11
 15/22 anonim ***** válasza:
16%

nekem tökmindegy a külső, persze van egy minimum meg egy maximum határ.

a minimum ott kezdődik hogy azért van egy kis "felesleg", amit úgy kell elképzelni, hogy megtudom fogni a pocit.

Annál soványabb lányokat inkább csak ruhában nézegetek :D

Ha csak ennyire fogható, ez így ruha nélkül nem gusztusos:

[link]

Itt már látszik, hogy van egy "enyhe" felesleg:

[link]

Ebből adódóan ez már tökéletes x)

2013. jún. 30. 11:31
 16/22 anonim ***** válasza:
én inkább azt szeretem ha kicsit husis :S
2013. jún. 30. 14:52
 17/22 anonim ***** válasza:

Igen, kérdező, neked is olyan alakod van, mint Britninek, és minden férfi megdugna, velem az élen. :D

Jó válasz?:D

2013. júl. 2. 21:58
 18/22 anonim válasza:
Am ez britney spears:D
2013. aug. 8. 23:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges ilyenen vitázni, mert mindenkinek más típus jön be. Valakik kimondottan a vékony, karcsú lányokat szeretik, valakik pedig azokat a nőket, akiken "van mit fogni". Ilyen kérdésnél úgyis fogsz kapni olyan választ, aki ezt írja, és olyat is, aki pedig azt. Maximum csak statisztikát mérhetsz belőle, hogy az ide tévedőknek melyik az ideálja.
2013. aug. 15. 21:03
 20/22 anonim ***** válasza:
szerintem igen.
2013. aug. 15. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!